Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Lenne még egy kérdésem, egy elméleti.
Gondolom sokan ismeritek az ilyen webböngészős játékokat. Maffiozó, Travian, Ikariam meg hasonló... Az érdekelne, hogy ezek mennyire támaszkodnak PHP-re illetve mennyire adatbáziskezelésre? Mivel még nagyon messze vagyok korban - na meg persze tudásban, erről ne is beszéljünk
-, hogy bármi komolyat kezdjek a programozással, a saját szórakoztatásomra szeretnék majd csinálni egy ilyen játékot, amiben mindent én írok (igen, sok idő lesz de ez van
). Tisztában vagyok vele, hogy sok idő eljutni erre a szintre, nem 2 hónap után gondoltam. Csak az érdekelne, hogy mennyire járjam körbe az adatbáziskezelést ha a jövőben ilyet szeretnék csinálni? Érdemes külön könyveket vásárolnom hozzá? Ha igen, milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, hogy bármi komolyat kezdjek a programozással, a saját szórakoztatásomra szeretnék majd csinálni egy ilyen játékot, amiben mindent én írok (igen, sok idő lesz de ez van