Hirdetés
- iPhone topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sk8erPeter
nagyúr
válasz

8nemesis8

üzenetére
						Egyelőre én is csak md5-tel titkosítottam a jelszavakat, mert én is ezzel kezdtem, azóta nem is változtattam meg. De most komolyan, ki a t×köm akarná pont az én oldalamat feltörni?
 Egy kutyatenyésztő oldalnak csináltam admin felületet. Azért tudtommal annyira nem egyszerű az md5-öt se feltörni...
Sőt:
"Az MD5 ellenőrző számok az angol ábc betűiből (26) és számokból (10) állnak. Ez ugye 32 felvehető érték, 32 karakternél (32 karakteresek az MD5 ellenőrző számok). Tehát összesen 3632 [kb. 1,46 * 1048] lehetséges MD5 ellenőrző szám van."
Biztos pont az én oldalamnál fogják eltalálni az egyik lehetséges számot...
 Szvsz nem kell olyan nagyon parázni az md5-titkosításnál, csak akkor, ha már sok-sok felhasználó jelszavát tárolod. Én összesen kettőét.Szerk.: ja, és ez volt a forrás az idézethez.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
 - Whisky topik
 - Automata kávégépek
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Helldivers 2 (PC, PS5)
 - Apple asztali gépek
 - Billentyűzet gondom van
 - PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
 - Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
 - Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
 - Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egy kutyatenyésztő oldalnak csináltam admin felületet. Azért tudtommal annyira nem egyszerű az md5-öt se feltörni...
 Szvsz nem kell olyan nagyon parázni az md5-titkosításnál, csak akkor, ha már sok-sok felhasználó jelszavát tárolod. Én összesen kettőét.