- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
8nemesis8 #3395 üzenetére
Egyelőre én is csak md5-tel titkosítottam a jelszavakat, mert én is ezzel kezdtem, azóta nem is változtattam meg. De most komolyan, ki a t×köm akarná pont az én oldalamat feltörni?
Egy kutyatenyésztő oldalnak csináltam admin felületet. Azért tudtommal annyira nem egyszerű az md5-öt se feltörni...
Sőt:
"Az MD5 ellenőrző számok az angol ábc betűiből (26) és számokból (10) állnak. Ez ugye 32 felvehető érték, 32 karakternél (32 karakteresek az MD5 ellenőrző számok). Tehát összesen 3632 [kb. 1,46 * 1048] lehetséges MD5 ellenőrző szám van."
Biztos pont az én oldalamnál fogják eltalálni az egyik lehetséges számot...Szvsz nem kell olyan nagyon parázni az md5-titkosításnál, csak akkor, ha már sok-sok felhasználó jelszavát tárolod. Én összesen kettőét.
Szerk.: ja, és ez volt a forrás az idézethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest