- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter #3317 üzenetére
Ez a része működik, átlátható, de F5-ös frissítésnél a legtöbb böngésző (Opera 9.64 pl. NEM) megkérdezi, ismét el szeretnénk-e küldeni a POST adatokat. És az elég gáz, ha még egyszer feltölti az adatbázist ugyanazokkal az adatokkal. Ezért is ajánlotta lezso6 a SESSION-ös trükköt. De az gond, hogy nem unsettelem sehol ezt a SESSION-be eltárolt értéket, pedig azt kéne, csak nem tudom, hol.
Nem biztos, hogy teljesen átlátom a dolgot, de ha jól értem, itt egy egyszerű képfeltöltésről van szó, járulékos adatokkal, és az bonyolítja meg a helyzetet, hogy előnézeti képet is akarsz a felhasználónak produkálni. Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy feltöltésnél létrehozok egy átmeneti adatbázis rekordot, amit véglegesítek, ha minden jó, és a felhasználó is leokézza. Ha Mégsem-et nyom,akkor törlök mindent. Másik megoldás, hogy jóváhagyásig sessionben tárolod az adatokat. Ennek tkp. nincs sok köze ahhoz, hogy hogyan strukturálod a kódodat, ez technikai kérdés. POST után ha az adatokat feldogozod, csinálni kell egy átirányítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest