- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah az más, de akkor sem értem még, miért nem használtál eddig OOP-t PHP-nál.
Egy ideig én is csináltam úgy pár honlapot, hogy kizárólag AJAX-szal történt minden, de aztán rájöttem, hogy a google nem tudja indexelni az oldalakat, hisz JS szükséges hogy elérd őket. Illetve a másik probléma az volt, hogy hát lassú, sok JS-kóddal kellett vesződnöm, huhh, nagy hülyeség volt.
Azután csináltam magamnak egy saját MVC Frameworkot (Orchid Frameworkből kiindulva, csipet Zend Framework segítségével, de 90% magamtól, folyamatosan fejlesztem, sose lesz kész
), amiben van egy jó kis Nézet renderer (nuku AJAX, csak ha nagyon kell, akkor), Controllerben minden egyes Nézet fájl-ra tudok beállítani helyi változókat (van kb 40), így kavarodás se nagyon van. Automata CSS és JS beágyazás a layout-ot felépítő minden egyes kis html fájlnál, így azokat se kell egybe ömleszteni, illetve kézzel beágyazni...
[...]
Sokat lehetne erről írni. Nézz utána, bőven van értelme, sokkal gyorsabban és könnyebben lehet vele összedobni egy weboldalt - még ha minimális szerepe is van benne az adatbázisnak, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest