Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
nevemfel
üzenetére
A forrássztringeket kapom, nem én készítem, és van, ami idézőjellel jön, van, ami "-tal, változó, nincs rá hatásom. Sajnos kezelnem kell tudni minden helyzetet. És ezek szerint most rosszul kezelem.
Hát ne kerüljön bele eleve "-tal.
Akkor megpróbálkozom azzal, hogy htmlspecialchars_decode-dal rakom adatbázisba, így minden ugyanúgy fog bekerülni. És akkor ezeket adom a kliensnek htmlspecialchars használatával, a többi meg a böngésző dolga.@Mike: Ahogy utánaolvastam, pár kommentben láttam, hogy pár speciális karakterrel "rosszul bánik" a htmlentities, míg a htmlspecialchars szépen kezeli. Köszi azért, hogy bemásoltad.
Just ran into a problem due to using htmlentities rather than htmlspecialchars! If your site is UTF8 encoded, special symbols like ¡™£¢∞§¶ get turned into little black diamonds with question marks in them because htmlentities doesn't know how to handle them, but htmlspecialchars does.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gurulunk, WAZE?!
- NBA és kosárlabda topic
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest