Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
instantwater #20309 üzenetére
A célzást mindössze az alapok megértésének a fontosságára, és a fogalmazási stílusra irányítottam. Nem javasoltam neki olyat, hogy dobja sutba az oop-t. Egyébként én a mysqli::real_escape_string() helyett jobb szeretem a mysqli_real_escape_string()-et. És azt is be lehet rakni oop keretekbe
A mysqli_-vel nem tudom, mi bajod. A mysql_ ment ki a divatból a 7-es php-val, nem a mysqli_. A mysqli_ köszöni szépen, remekül megvan. És itt egy performance teszt a hitviták rövidrezárására.
A stresszesebb cégeknél gyaníthatóan a felelősségbiztosítási pénzre megy a játék. De ha nem tud arra rálátásod lenni sehogyan, akkor persze nincs mit tenned vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone-t használók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest