Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Céges szintű választ adni egy olyan feladatra, mely nem a főprofilja egy cégnek, továbbá jelenlegi ügyvitelét egy Excel ellátja, gyakorlatilag nem lehet.
Ennek a projektnek nem célja nagyra nőni, nem az SAP ellenfele lesz, nekem is csak szabadidős tevékenység, juttatás nélkül, és a végső cél az, hogy ezáltal jobbak legyünk, mint amilyenek most vagyunk. Ebbe a felépítésbe, úgy gondolom, sem szakértőket, sem egyedi ötleteket nem kell belevinni. Egyelőre elég az, ha ugyan azt tudja, amit az Excel. Na, az meg nem sok.
Lacc:
Ha ez számít, találtam egy viszonylag konyhanyelvű OOP olvasnivalót, remélem, hasznomra válik. Azt is kezdem gyanítani, hogy egy linuxra is szükségem lesz, dehát bánja fene, legyen. Linuxból esetleg ajánlás? CentOS-ra vagy Ubuntu-ra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest