Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
van egy php-s oldalam, ahol lehet regisztrálni.
és ha a felhasználó szeretné törölheti a regisztrációját (töröltre állítódik valójában)
a művelet végén lefut neki egy session destroy, és így kilépteti.van az oldalhoz egy admin felület ahol lehet törölni/tiltani felhasználót, ekkor szintén ugyanaz a művelet fut le, viszont kijelentkeztetni nem tudom session destroy-al, mivel az az én kliens-emen futna le és engem dobna ki.
hogy lehet megcsinálni hogy ilyenkor az ő kliens böngészője kidobja. (mivel tényleges törlésre nem kerül, tud még mókolni a rendszerben, miközben látszik hogy "törölve van")arra gondoltam hogy a weboldal minden lapján meghívok egy ellenőrző függvényt, ami visszaadja, hogy törölt-e a user, és ha igen, kidobja. viszont ez nem tűnik túl "elegáns/gazdaságos" megoldásnak, mivel ez egy ritka eset, ezért futtatni állandó egy ilyen scriptet.
tudtok erre jobb módot?
pl. a PH hogy csinálja hogy ha egy helyről kilépek, minden kliensen kiléptet?
(oké, itt tudom hogy sütit használnak és azt lejártra állítják, én meg jelenleg csak sima sessiont, ami böngésző bezárással léptet ki automatikusan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi