- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
van egy php-s oldalam, ahol lehet regisztrálni.
és ha a felhasználó szeretné törölheti a regisztrációját (töröltre állítódik valójában)
a művelet végén lefut neki egy session destroy, és így kilépteti.van az oldalhoz egy admin felület ahol lehet törölni/tiltani felhasználót, ekkor szintén ugyanaz a művelet fut le, viszont kijelentkeztetni nem tudom session destroy-al, mivel az az én kliens-emen futna le és engem dobna ki.
hogy lehet megcsinálni hogy ilyenkor az ő kliens böngészője kidobja. (mivel tényleges törlésre nem kerül, tud még mókolni a rendszerben, miközben látszik hogy "törölve van")arra gondoltam hogy a weboldal minden lapján meghívok egy ellenőrző függvényt, ami visszaadja, hogy törölt-e a user, és ha igen, kidobja. viszont ez nem tűnik túl "elegáns/gazdaságos" megoldásnak, mivel ez egy ritka eset, ezért futtatni állandó egy ilyen scriptet.
tudtok erre jobb módot?
pl. a PH hogy csinálja hogy ha egy helyről kilépek, minden kliensen kiléptet?
(oké, itt tudom hogy sütit használnak és azt lejártra állítják, én meg jelenleg csak sima sessiont, ami böngésző bezárással léptet ki automatikusan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest