- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickrivers
csendes tag
Hali mindenkinek!
1.)
Most kezdtem ismerkedni a PHP kódolással (hobbi) és érdekelne, hogy mit is jelent pontosan a ";" . Próbáltam utánakeresni és azt találtam, hogy a pontosvesszőt zárójelként használjuk. A php.ini fájlban viszont majdnem minden sor ;-vel kezdődik. szóval akkor most mi van?2.)
Csináltam egy php info scriptet és találtam egy ilyen anomáliát:Configuration File (php.ini) Path: C:\Windows
Loaded Configuration File: D:\Develop\Server\php\php.iniA Develop\Server -be telepítettem a XAMPP-ot akkor a konfigurációs fájlt is ott kellene keresnie, nem?
3.)
Van egy ilyen hibám, amikor a MySQL-t ellenőriztem:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in D:\Develop\Server\htdocs\project\teszt_DB.php:2 Stack trace: #0 {main} thrown in D:\Develop\Server\htdocs\project\teszt_DB.php on line 2XAMPP verzió, amit telepítettem: xampp-win32-7.0.6-0-VC14
Előre is köszi, ha foglalkozik vele valaki.
Üdv:
NickRivers
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest