- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickrivers
csendes tag
Na, akkor lezúzom a XAMPP-ot, és megkérek valakit aki kicsit vállalkozó szellemű, hogy egy fejlesztői környezetet segítsen kialakítani. Nem kimondottan ragaszkodom a XAMPP-hoz, csak nem ismerek mást. De nyitott vagyok az új dolgokra.
Az a fő célom, hogy tudjak csinálni egy adatbázis alapú weblapot, ami akár egy androidos app-al is kommunikálni tudjon. (de ez már részletkérdés).
HTML-es- illetve némi CSS-es ismeretem van, szóval nem vagyok sík hülye a témához, csak még nem foglalkoztam ilyesmivel - de egyszer mindent el kell kezdeni.
Előre is köszi!
-
nickrivers
csendes tag
MySQLi -t választanám és maradnék a XAMPP-nál (nem szeretnék IIS-t használni), mert ezzel már van tapasztalatom. A php.ini fájlban találtam mysqli-s extension-re vonatkozó bejegyzést és nincs előtte ; vagyis elvileg használnia kellene a kiterjesztést, nem?
oké... rájöttem, hogy az általam bemásolt kódban kell más kapcsolóval lekérdeznem amit akarok...
Köszi mindenkinek!
-
nickrivers
csendes tag
Köszi a segítséget!
A telepített XAMPP-ból a következő részeket telepítettm:
Apache 2.4.18,
PHP 7.0.6,
phpMyAdmin 4.5.1,
XAMPP Control Panel 3.2.2,Ezek szerint 7.0-ás PHP-t használok. Mi mást használjak helyette? Tegyem fel az egyel régebbi XAMPP-ot?
Egyébként ezzel, hogy kivették a mysql_connect() funkciót a PHP 7.0-ból megszűnt a kapcsolat a két modul között, vagy azért még össze lehet őket kapcsolni csak más módon?Előre is köszi!
Üdv:
NickRivers -
nickrivers
csendes tag
Hali mindenkinek!
1.)
Most kezdtem ismerkedni a PHP kódolással (hobbi) és érdekelne, hogy mit is jelent pontosan a ";" . Próbáltam utánakeresni és azt találtam, hogy a pontosvesszőt zárójelként használjuk. A php.ini fájlban viszont majdnem minden sor ;-vel kezdődik. szóval akkor most mi van?2.)
Csináltam egy php info scriptet és találtam egy ilyen anomáliát:Configuration File (php.ini) Path: C:\Windows
Loaded Configuration File: D:\Develop\Server\php\php.iniA Develop\Server -be telepítettem a XAMPP-ot akkor a konfigurációs fájlt is ott kellene keresnie, nem?
3.)
Van egy ilyen hibám, amikor a MySQL-t ellenőriztem:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in D:\Develop\Server\htdocs\project\teszt_DB.php:2 Stack trace: #0 {main} thrown in D:\Develop\Server\htdocs\project\teszt_DB.php on line 2XAMPP verzió, amit telepítettem: xampp-win32-7.0.6-0-VC14
Előre is köszi, ha foglalkozik vele valaki.
Üdv:
NickRivers
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forrmell.enn
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest