Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Belefutottam egy érdekes problémába. (Mármint nekem érdekes
)Adott egy webszerveren egy PHP oldal, aminek az a dolga, hogy pár másodpercenként lefuttat egy shell scriptet, aminek az eredményét kiírja, és megjeleníti. A script nem mellesleg leszed egy file-t egy másik szerverről, ez másképp nem tud lejutni a rendeltetési helyére.
A shell scriptnek periodikusan le kell futnia. Jelenleg próbaképpen az egész oldalra állítottam be egy meta refresh-t, így működik, csak elég balta megoldás... Van erre valami egyszerűbb?
Első körben arra gondoltam, hogy a frissülő oldalt egy iframe-be teszem, aztán ott frissülhet... De ezzel meg az a baj, hogy ha a frissülés gyakoriságát állítani akarnám, azt hogyan tudom megoldani...?
Köszi minden ötletet

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)