Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Érdekes dolog történt...
Még október tájt ismerősnek csináltam céges, meg egyesületi honlapot, volt egy ingyenes phpbb3 fórum, és a többi részt meg én csináltam/programoztam. 1-2 hete vettem észre, hogy mind a fórumon, mind a rendes oldalon sokszor felugrik egy banner, pedig vírus nincs a gépemen, más weboldal nincs megnyitva, stb. FTP-n feltöltöttem újra a kezdőoldalt, és láss csodát, már nem jelentkezett a probléma. Tegnap hívott az ismerős, hogy valami baj van. Ha a fórumra lép jelzi az avg, hogy trójai akarta megtámadni a gépét, és többeknél is ugyanez jelentkezett, mondtam ránézek. Megnéztem mikor lett utoljára módosítva a file, és e hónap 8.-a volt, hát mondom, én mióta februárban feltöltöttem, nem nyúltam hozzá érdekes. Összevetettem az eredeti index.php méretével, majdnem duplája volt, letöltöttem, megnéztem, egy-két helyen átírt pár dolgot, és a végén volt a lényeg, egy iszonat hosszú JS kód, ami a rosszindulatú dolog lelke volt.
Szerintetek egy ilyen min keresztül támad, weboldalon, vagy szerveren keresztül, és hogy képes ilyenre?
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Építő/felújító topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1 humoros
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest