- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Amire reagáltál, abban mondjuk én a webszerver megírására gondoltam, nem a kész progi elindítására, mármint ez csak azért volt érdekes, mert nem valami mágia van a hordozható webszerver mögött sem. De végül is ez a beépített webszerver is ezt igazolja.

Mi ez a túláradó jóindulat?
Úgy örülök, hogy hosszú idő után megjelentél, hogy gyorsan lecsapj erre a lehetőségre... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#16418) Zedz :
Áh, hosszú, bevallom, lusta vagyok összeszedni a szempontokat, volt is már sok szó a topicban a nyelv furcsaságairól, a gyengén típusosságából és magának a nyelvnek a hibáiból vagy rossz koncepcióiból sok kényelmetlenség adódik. De az tény, hogy nekiesni magának a fejlesztésnek pofonegyszerű a segítségével, ez előnye is és hátránya is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Asztalos klub
- Videó stream letöltése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgy örülök, hogy hosszú idő után megjelentél, hogy gyorsan lecsapj erre a lehetőségre... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)