Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Sziasztok
Teljesen kezdő vagyok a webszerkesztésben, egy hete kezdtem el csak a melót. Photoshopban már megcsináltam a külsőt ami viszonylag jóra sikeredett, ezt akarom átrakni a Dreamweaverbe, aztán ebből majd gondolom érdemes lesz template-t is csinálnom.
Az oldalra amit csinálok szeretnék regisztrációt, egy mini naptárat, egy üzenőfalat, Képgalériát, és egy fórumot, ebből viszont lehet hogy egy ingyeneset(sg-re gondoltam). A kívánságaim közül elég sok a dinamikus tartalom, már néztem rájuk pár scriptet. És ha dinamikus, akkor PHP, viszont ezeken kívül minden más statikus. Szóval Photoshop után jönne a Dreamweaver, és akkor azt szeretném megtudni, hogy PHP-t nyissak vagy HTML-t?
De a tippem az, hogy PHP kell.Scripteket már keresgéltem, találtam is, de az a baj, hogy nem elég részletes leírásokat készítenek hozzájuk, arról mit tudnak, meg mit lehet velük csinálni.
nekem olyan regisztrálós beléptető script kéne, amiben benne van az is hogy a felhasználó tudjon adatlapot is szerkeszteni, asszem valami hasonlót találtam is magyar oldalakon, meg egy mini chatbox. + a képnézegető amit kiszemeltem.még pár dolog, említettem fórumok közül az SG-t, ha ennél tudtok vmi jobbat légyszi ajánjatok egyet, és még egy utolsó :
Egy flashes képnézegető kéne nekem, ami baromira tetszik: ezek az oldalak ezt használják:Chip Foose galériája : [link]
Dilbert képregények : [link]Ezt a kérdést már feltettem a weblap készítés topicban, de ott eddig nem segítettek.
a választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest