Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
válasz
DNReNTi #16192 üzenetére
Én is ezt gondoltam.... azért nem localhost mert mikor kifizettem a szervert és küldték a megerősítő e-mailt ott azt írták, hogy ezt használjam localhost helyett, most megnéztem az e-mailt, portot nem adtak, azt írták, hogy külön dedikált szerveren van az adatbázis. Először én is arra gondoltam, hogy valamilyen adatot rosszul adtam meg így ki"CTRl + C" -ztem egy olyan kódból ami működik (nem cron-al, sőt ha ezt a fájlt nem cron-al futtatom hanem direkt URL beírása útján akkor nincs vele gond => nem írtam el
).
Amúgy kipróbáltam a mysql_connect() -et (tudom, hogy nem ajánlott). Ö nem adott ilyen szép hibaüzenetet de működni se működött...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen széket vegyek?
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen NAS-t vegyek?
- OpenMediaVault
- Facebook és Messenger
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest