- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Tesztpadon a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Szaisztok szeretnék segítséget kérni egy progblémában, ami az alábbi lenne.
Adott egy szerver, amin található egy Access 2007-es adatbázis (mdb vagy accdb kiterjezstésse), illetve az adatbázis, amiből szeretnék adatokat kinyerni és egy weblapra kiíratnia tartalmát.
A PHP fájlok az adatbázis mappájában van, illetve a connecction sztring-em az alábbi:
<?php
try {
$conn = new PDO("odbc:Driver={Microsoft Access Driver(*.mdb,*.accdb)} ;Dbq=adatbazis.accdb;Uid="";Pwd="");
}
catch (PDOException $e) {
echo $e->getMessage();
}
?>Ennek elvileg működnie kell, találtam egy leírást, amit megnéztem és phpinfo()-val ellenőriztem milyen driverek vannak a szerverre telepítve, és mysql,odbc,sqlite is volt közöttük.
Ilyenkor sajnos valami olyasmi hibaüzenet jött ki:
"[Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified"Ez nem lehetséges sajnos, de van valami ötletetek mit tudunk kezdeni vele?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest