Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Most már működnek a cookie-s dolgok, és get-tel is el tudom kapni az URL-eket, hála az ob_start()-nak.
Egy olyan szituáció áll most fenn, aminek a megoldásához szerintem mélyebbre kéne ásni a PHP bugyraiban.
A probléma: kosárból akarok törölni elemeket.
A megoldás, ami localhost-on működik is: rákattintok a törlésre a weblapon, ez feldobja az elem sorszámát az URL-be, get-tel elkapom, majd ebből kreálok egy SQL query-t. Eddig szép és jó, el is készül a query, viszont nem hajlandó kitörölni az elemet. Ha az elkészült query-t phpmyadmin-on keresztül manuálisan futtatom le, akkor frankón kitörli.Ahogy mondtam már, localhost-on nincs ezzel bajom. És ebben nincs cookie sem, szóval az sem lehet probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Közel három percnyi csend
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest