Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Az első kérdést nem nagyon tudtam értelmezni, de úgy van ha lépteti akkor azonnal menti a fájlba, őszintén nem tudok rá válaszolni. Attól féltem, hogyha a "program" futása véget ér akkor a változóban lévő érték elvész, ezért azt egyből mentem.
Beolvasáskor szuperglobális változót használok azért, mert az első verzióban még úgy volt, hogy mindenhol azt fogom használni bele értve a szamlalo_write() függvényt is. Később ez változott.
A bonyolult osztás az egy fail!
Ugyanis a fájlból be lehetne olvasni karakterenként is, de én inkább beolvastam az egész sort, és ennek köszönhetően fel kellett osszam a beolvasott tartalmat számjegyekre.A "main()" függvényrészt csak azért neveztem el main()-nek mert máshogy nem tudtam rá hivatkozni.

(#14819) Sk8erPeter
Igaz, csak most gyors bemásoltam azt ami a fórumon is bent van. Amúgy egy ilyen honlapon meddig tárolódnak az ilyen kódok?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanis a fájlból be lehetne olvasni karakterenként is, de én inkább beolvastam az egész sort, és ennek köszönhetően fel kellett osszam a beolvasott tartalmat számjegyekre.