- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Netfone
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PumpkinSeed #14821 üzenetére
Pici fogalmi hiba: a superglobalok a $_GET, $_POST, $_REQUEST, $_SERVER, stb. tömbök. Azért superglobalok, mert nem kell importálnod őket függvényekbe, mindenütt elérhetőek korlátozás nélkül.
Amire te gondolsz (és amit használsz) az a sima global változó, ezt minden egyes függvénybe külön kell behúznod.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Az első kérdést nem nagyon tudtam értelmezni, de úgy van ha lépteti akkor azonnal menti a fájlba, őszintén nem tudok rá válaszolni.
Ez világos, de a kiíratás miért ide került? A számlálót akár többször is megjelenítheted az oldalon, vagy változhat a mérési metódus, pl. azáltal, hogy nem letöltést számoltatsz, hanem munkamenet indítást.
Vagy, ahogy az általában lenni szokott, a számlálót nem a látogatónak kell megjeleníteni, hanem az oldal adminisztrátorának, hiszen neki kell ismerni a forgalmi adatokat. Tehát a számláló léptetést, és a számláló állapotának megjelenítését érdemes különválasztani.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fogalmam sincs, meddig tárolják. Eddig ritkán láttam ott 404-et, az valszeg amiatt volt, mert a szerző eltávolította. De lehet, hogy írják a honlapon a max. tárolási időt, keresd meg.
Amúgy már akartam kérdezni, miért játszadozol mindig fájlba írogatásokkal, abból olvasással? Ez a látogatószámlálósdi csak játék, még mindig a fájlba írogatást, olvasást gyakorolgatod? Vagy mi a célod vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest