Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
"Hiába raknak a Drupal alá Symfony2-t, amíg "bizonyos kódrészletek kompatibilitási okokból megmaradnak", magyarul a szarkupacból egy egész halom lesz. Nice move."
Jól van, látom rettenetesen sok értelme volt megírnom az előző bőbeszédű, lehetőleg a korábbinál jóval produktívabb, inkább alátámasztást célzó hozzászólásomat.
A lényege az előzőnek igazából pont az volt, hogy "csak azért is" indokból ne szarozzunk le egy rendszert, úgy beállítván, hogy "én úgyis sokkal szebbet, jobbat írnék". Lehet, hogy nem csak az általad írt csodarendszerekkel oldhatók meg webfejlesztési feladatok. Bocs, ha ezzel letörtelek.
(Bár nem hiszem, hogy épp ettől csökkenne az ordító önbizalmad.)
Nem gondoltam volna, hogy egy érvre, amit direkt én hoztam fel, mint negatívumot, egyből lecsapsz, mint gyöngytyúk a takonyra.
De örülök, ha ezek szerint szebbé tettem az estédet, mert ismét izomból fikázhattál valamit. Sikerült ismét értelmes irányba terelned a beszélgetést.Egyébként megkérhetnénk Parciékat, hogy tegyék egyszerűbbé a fórumozásodat, random generáljanak neked a szar/fos/nevetséges/dilettáns/gyökér/idióta/hülye/értelmetlen/komolytalan/ócska/... szavak valamelyikéből egyet a textarea-ba új hsz. megírásakor, hogy neked csak a mondatba ágyazás legyen a dolgod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Bár nem hiszem, hogy épp ettől csökkenne az ordító önbizalmad.)
De örülök, ha ezek szerint szebbé tettem az estédet, mert ismét izomból fikázhattál valamit. Sikerült ismét értelmes irányba terelned a beszélgetést.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)