Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem, szerintem ezt meg tudjuk oldani mi is, moderátorok nélkül...
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Miért szereted te ennyire a modikat?
Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).(#11866) PazsitZ :
"Én lassan emiatt a hozzáállás miatt fogom törölni már az értesítést erről a topikról"
Na igen. Örültem, hogy végre érdekes témáról van szó, erre valaki ebbe is beleugat, hogy ne. (ráadásul újonc, 25 szakmai topicban tett hozzászólással, 6 ebből itt született, és csupán 1 db (!!) vágott ténylegesen a témába)Amúgy bocsi, itt a felsorolásban véletlenül fordfairlane-t írtam PazsitZ helyett.
(pedig az említett illető nem járt errefelé régóta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).