Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Dehogy!
Van ugye egy feltelpített vírusírtóm, amit fixen használok. Meg néha, amikor rámtör a paranoia, az eset honlapjáról letöltök egy pár100 kb nagyságú cuccot, ami nem telepít nodot a gépre, csak addig megy az alkalmazás, amíg végigkeresi a gépet.Aztán az utolsó ablakban ott a pipa, hogy törlöd e a gépről. Jópár nagyobb cégnek van ilyen online-nak nevezett cucca... Hogy felhő alapú, vagy hogy működik, azt ne kérdezd...
Milyen oldal? Jó!
Szeretem, mert akkor is használhatok (többnyire segítséggel) php dolgokat, ha nem értek hozzá. Mivel a tudásom nagyjából kimerül abban, hogy html oldalakkal összekössem a használni kívánt php cuccokat, nekem nagyon jó...
(és ahogy ezt leírtam, egyre hülyébbnek érzem magam...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szeretem, mert akkor is használhatok (többnyire segítséggel) php dolgokat, ha nem értek hozzá. Mivel a tudásom nagyjából kimerül abban, hogy html oldalakkal összekössem a használni kívánt php cuccokat, nekem nagyon jó...