- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Bocs, de nem értem. Nem arról van szó, hogy a keretrendszer valamit megcsinál helyettem, mert mi van akkor, ha nem csinálja meg, másrészt a futási idő szintén érthetetlen érvelés. Egyébként is a keretrendszer használhat singletont, én nem?

Van egy erőforrás, amiből egy van. Fájlrendszer, adatbázis kapcsolat, socket egy kiszolgáló felé, whatever. Ezt a valamit be akarod burkolni egy osztállyal. A Singleton egy "creational pattern", ami az egyszeri példányosítási funkciót belezárja az objektumba, tehát az alkalmazásnak nem kell ügyelnie, hogy ne hozzon létre fölöslegesen új példányt, ha futás során több heylen is hozzá akar férni ehhez az objektumhoz. Egy singleton objektum ugyanolyan kutyaközönséges objektumnak néz ki a guest kód számára, mint a példányosított. Miért baj ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest