- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:ADAM:.
aktív tag
Újabb MySQL-es kérdés, remélem nem annyira off topic. Le lehet nullázni egy auto_incrementrre állított oszlopot, mert miután kitöröltem az összes sorát a táblának a számozás ott folytatódott ahol abbahagytam.
-
aktív tag
válasz
supercow #162 üzenetére
Éjnszerintem... ez kb olyn kérdés, mint amit a riporterek feltesznek a magyar enészeknek: meg lehet élni ma zenecsinálásból a leggyakrabb válasz neeem. Ettől függetlenül van pár szerencsés, aki abban a megtiszteltetésben részesül, hogy képes csak azzal az egy tevékenységgel fenntartania normális életkörülményeit, sőt. Valahogy így van ez sztem az említett kérdés esetében is.
-
aktív tag
http://phpbuilder.com http://phpclasses.org Ezek nem rosszak sztem ja és referenciáért fordulj a http://www.php.net-hez.
-
aktív tag
Egy cseppet off, (MySQL) de talán tudjátok a választ. Meg lehet oldani, hogy egy táblát rendezek valamelyik oszlop szerint, és ezt a rendezést továbbrendezem egy másik oszlop szerint. Ha lehet hogyan? Köszi előre is, és bocs az off -ért.
-
aktív tag
Valaki plíz!
Hogyan lehet negálni egy boolean típusú változót??? -
aktív tag
Épp ez a lényeg, hogy ez nem átirányít egy weboldalra, hanem magában tartalmazza, de csak akkor írja ki, ha beírtad a jelszót, addíg senki nem szedi ki abból a php file-ból. Amit te akarsz csinálni, úgy könnyen megnézem az oldalt, ha tudom a nevét, ami nem nagy művészet, mert megnézem egy site explorerrel. Döntsd el melyik módszer akarod használni és mondom a részleteket.
-
aktív tag
Hát nemtudom, hogy biztonságos-e vagy sem , de azt szoktam csinálni, hogy egy formon keresztül bekérem a jelszót, ami meghívja azt az oldalt amit másnak a jelszó birtokában láthatóvá akarsz tenni, ott egy egyszerű if parancsal eldöntöm, hogy jó jelszót adott-e meg, ha nem kiírja, hogy hibás jelszó, ha jó akkor a kívánt oldalt. Ez elméletileg biztonságos valamennyire, mert nem tudja kiszedni a php-ből a titkos tartalmat, mert azt a szerver elvileg nem engedi ki magából. Az öreg rókák véleményezzék a módszert, ha tetszik leírom pontosan mit kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest