- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Aktív témák
-
net84
őstag
Üdv mindenkinek!
Kicsit pang a topic, de talán jár erre valaki, aki tud nekem segíteni.
Létrehoztam egy felhasználói csoportot, beállítottam, hogy csak az a csoport tudjon avatart feltölteni. Azt szeretném most megoldani, hogy azon tagok, akik nincsenek bent ebben a csoportban, egy listából a profil szerkesztésén belül tudjanak választani - a legjobb az lenne, ha úgy tudnának választani, hogy látják a képeket, nem pedig legördülő menüből tudnak választani...Előre is köszi!
-
net84
őstag
hol jarunk jelenleg verzional?
webshop van mar valamelyikben, vagy van hozza ingyenes verzio, amit valahonnan le lehet szedni? -
net84
őstag
-
net84
őstag
elég jól haladok...ezen felbuzdulva módosítanák egy-két apróságot a a profilszerkesztőbe:
<tr>
<td class='tbl'>''.$locale['u016'.''</td>
<td class='tbl'><select name='user_offset' class='textbox' style='width:100px;'>
$offset_list</select></td>
</tr>
ez a rész ugyebár az időeltolódásos beállításra vonatkozik...
ezt ha így, ahogyan van, kitörlöm, akkor jó vagy ki kell törölnöm az utánna lévő \n''; részt is?
meg lehet, hogy kitörlöm az elötte levő témaállítási részt is -
net84
őstag
köszi a segítséget mindkettőtöknek, ebböl már vagy megtudom csinálni, vagy tönkreteszem
igen! avatar galéria mindenkinek, egyedi csak a megjelölteknek...
az új verziót én is láttam, már a frissítést le is szedtem, csak nem volt időm feltölteni...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
érdeklődnék (mostanában nem volt időm tesztelgetni), hogy a fusionba van lehetőség webshop-os rendszer kialakítására? Jogi részről a felhasználás cégek számára hogyan néz ki? Teszem azt fel, ha van egy cégem, akkor fusionnal csinálhatok neki site-ot???
-
net84
őstag
A rendszer beállításoknál a Galéria beállításában a kép maximális méreténél csak 3 jegyű számot fogad el... lehet módosítani, hogy pl az 1024x768-as vagy esetleg az ennél nagyobb kép is feltölthető legyen???
ha valakit érdekel a PFT Red Theme magyarított fórumgombokkal, dobjon meg egy üzenettel...
[Szerkesztve] -
-
net84
őstag
mysgl-be kell adatbázist csinálni a fusionhoz?
-
net84
őstag
a global-ba bant van, de nem hajlandó kiírni magyarul, még úgy sem, ha az angol-ra rámásolom a magyart
nem lehet, hogy a freeweb.hu lesz a ludas ezekben? mail sem megy, ez sem frissül, a beillesztett avatarra is egyelőre X van, ftp elég gyakran megszakad... reggelek egyet az uw-ra holnap és feltöltöm oda, hátha jobb lesz, ezt meg töröltetem
[Szerkesztve] -
net84
őstag
thx
a dátumbeállításnak azon részét megcsináltam, csak szerettem volna magyar hónapokat
az órát ideiglenesen leszedtem, egyelőre nemlényeges, ha később felrakom, akor meg szerintem egy szép designeset jobb felső sarokba integrálok
a news-t ugyis szét kell szednem a hírek miatt, hát akkor kipucolom már belőle azt is, igaz most nem látszik az sem
köszi! -
net84
őstag
Összegezném a fennmaradó problémáimat:
hiaba van fent a magyar nyelvi csomag, a datum/idot nem tudom atallitani, csak az angol szabványok vannak a listában
adott egy panelban egy mondat, amit mas szinnel szeretnek kiirni... lehet?
nem megy a regisztrációnál a mial küldés... a freeweb lesz a ludas, vagy valami megint nem stimmel nálam?
a news.php-ban (ezzel nyit nálam is a lap) bentvan az üdvözlő szöveg + a hírek rövidített változata...
egyelőre énnekem az a rövidített változata elég lenne, de:
?db hírt jelenít meg a news.php
szét lehetne esetleg szedni, hogy induláskor csak az üdvözlő panel legyen, és egy hírek menübe pedig ezek a ''rövidített'' hírek?
sorry, de én már csak ilyen problémás ember vagyok -
net84
őstag
-
net84
őstag
kivehető az olvasási számláló a cikkelból/hírekből?
-
net84
őstag
ujratoltottem a teljes fosiont ftp-n...
most tokeletes lett minden nyelvi beallitas, mindent atallitott magyarra
egyetlen egy ikon veszett el valaholaz adminisztracio - tartalom - letoltesek ikon egy nagy X
a dl.gif hibasan ment at, de ujratoltottem es meg mindig X
nincs meg a kepfajl, miert?
hiaba van fent a magyar nyelvi csomag, a datum/idot nem tudom atallitani, csak az angol szabványok vannak fent
[Szerkesztve] -
net84
őstag
az nagy gáz, hogy amikor beállítottam neki a magyar nyelvet, dobott egy hátast és valami hibát írt a global.php-ra??? frissítés után magyar lett és egyelőre nem találtam semmi hibát...
köszi az eddig segítséget, elszüttyögök vele most egy kicsit... -
net84
őstag
az alábbot vettem eddig észre:
- php info-nál kiakad, valami 15. sorba hiba
- felhasználó regisztrációnál nem enged ékezetes karaktert
- és kaptam egy send mail faild üzenetet, ami remélem csak azért van, mert hibás mail címet adtam meg és nem azért, mert a szolgáltató nem enged mailt küldeni innen... -
net84
őstag
thx! a regisztráció és a letöltés ingyenes?
egy gyors kérdés: a menü keretnek a fejlécében a Nagigation szöveget hol tudom módosítani (meg az összes többi ilyet)? -
net84
őstag
kipróbáltam én is
ez az első, amit sikerült feltennem és beüzemelnem is
van pár kérdésem, de még nyálazom a webet...majd később, ha nem sikerül megoldani
saját skin betöltésére van lehetőség?
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Társasjáték topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest