- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
vectra1982 #13604 üzenetére
Akkor ez a típus selejtes.
Csak akkor be kéne vonniuk. -
TIT
veterán
válasz
vectra1982 #13602 üzenetére
Bd-vel próbáltad a 3d-t? Mert ahhoz ragaszkodik a szervíz.
-
wizzgeri
tag
válasz
vectra1982 #13482 üzenetére
Sajnálom nagyon hogy Te így jártál vele.. Én nagyon gondolkozom most 140 mmban. 60napos visszavásárlási van rá. Ha nálam is ilyeneket produkál akkor visszavágom. Az emagon láttam még egy tipust ami beleférne a büdzsébe arról mit gondoltok? Azt írja hogy újracsomagolt meg 2013as.gondolom ha ujracsomagolt akkor már valakinek nem jött be, ugye?
csak ez még a nem androidos széria. Azt olvastam hogy kinosan lassú a menü rajtuk.mindjárt linkelem. Pill
-
törölt tag
válasz
vectra1982 #13372 üzenetére
Ez a 6550-es sem a legjobb széria úgy látszik, de másnak a 7150-nél is van 3D problémája. A legnagyobb baj az, hogy nincs a Philipsnek megoldása a hibás 3D funkcióra, inkább visszaadják az árát. Összeakadhat a szoftvere vagy valami ilyesmi.
-
TIT
veterán
válasz
vectra1982 #13372 üzenetére
2 hónapot tudod ki várt volna?
Téged legalább nem hajtottak el azzal a dumával 3d-nél,hogy bd-t kössél rá,mert pendriveról nem fogadják el a reklamációt.
Ennyit a korrekt szervízről. -
szakáll12
újonc
válasz
vectra1982 #13204 üzenetére
Szia,nekem is ez volt a baja a tv-nek.Felhívtam a szervizt azt mondták pendriveról frissítsem a rendszert.Ezek után is ugyan az volt a hibája.Kijött a szervizes elvitte, de nem javítható.Cserére jogosító papírt kaptam, de én ezek után másik márkát választottam nagyon meg vagyok vele elégedve. (Az Ambilight technológia nagyon tetszett ami a másikból hiányzik)
-
syC
addikt
válasz
vectra1982 #13206 üzenetére
Üdv a klubban. Nálam 20-ból egy filmnél volt hajlandó képet mutatni (felismerni hogy 3d-s), így tovább nem erőltettem.
mod: usb3 ext. hddről
-
access_denied
senior tag
válasz
vectra1982 #13206 üzenetére
2.0 is jó lehet, lényeg, hogy a sebessége 10 MB/s felett legyen (ez nem egy kiemelkedő érték) a kiválasztott adathordozó sebessége (olvasás). USB 2.0 szabvány ugyebár 480 Mb/s (60 MB/s) sebességet tud, ez bőségesen elég bármilyen tartalom akadozásmentes megtekintéséhez.
Kingston, Sandisk, vagy bármilyen külső HDD (itt a tápellátásra érdemes figyelni).
-
korikmate
tag
válasz
vectra1982 #13204 üzenetére
Lassú USB pendrive esetleg? De egyébként aktív 3D esetén is, szemüveg nélkül is látnod kellene valami képet TV-n (ilyen elmosódott "kettőtlátós" zagyvaságot)... Próbáld meg azt, hogy sima TV adást átalakíttatsz a TV-vel 3D-sre, hogy akkor kapsz e képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Denon AVR 1100RD
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- TCl 75 C935 4K, 144Hz, egykori csúcs Mini LED 2,5év garancia
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged