- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
válasz
korikmate #13210 üzenetére
Hagyjad...
Rám sem hallgatott senki. Aztán jönnek és sírnak, hogy a svájci bicskán lévő fűrésszel nem tudták kivágni a karácsonyfát... én meg mondom, hogy attól, hogy van rajta fűrész... az attól még csak nagyon alap dologra való. Kellene venni rendes fűrészt, amit fa kivágására gyártottak.illetve attól, hogy egy TV-n... pláne egy Philips-en van médialejátszót, attól az még nem játszik le minden médiát és pláne nem problémamentesen. áááhhhh... Na mindegy. A TV-s topikok tele vannak ilyen sirámokkal.
A prohardveres lapcsalád tele van multi-s csalódott emberekkel.
Laptop amivel nem lehet rendesen videót vágni
Tablet ami néhány 10e Ft-ért nem hozza a PC-s élményt
Telefon ami szar fényképeket csinál és a videó alatta a feliratokat rosszul kezeli
Médiát jól lejátszani jó médialejátszóval lehet, fényképezni jó fényképező géppel, navigálni jó GPS-el, stb...Youtube videót akar nézni TV-n... miközben mobilos platformra hetente jönnek a lejátszó kliens javításai. De neki nem gyanús, hogy a Philips TV-jén nem... Persze jó a szükségmegoldás, illetve ha más nincs, de az elvárásaink jó lenne, ha ezzel összhangban lennének. A TV elsősorban TV. Minden más nem teljes értékű eszköz.
-
törölt tag
válasz
korikmate #13210 üzenetére
Na,neee, ez így nem fair!
Nem azért van beépítve, hogy még 50-100k-ért külső lejátszót vegyünk. Teljesen korrektek a tévék lejátszói is, csak működjenek. Ha nem működik, akkor oldja meg a gyártó, vagy ne rakják bele, és úgy árulják. Olvastam, hogy piaci elsőségre törne a Philips, hát így nehéz lesz.
azigazimoris, bluemirage
Majd jön újabb 3D megoldás. Most kivették a tévékből, hogy utána szenzáció legyen, ha visszarakják, mondjuk a 4-es UHD szériába is. Nagy és olcsó UHD, és még 3D-s is, az lesz a menő.
-
vectra1982
újonc
válasz
korikmate #13205 üzenetére
A tv adàst átrakja 3D formátumba, illetve egy 3D természetfilmet meg tudtam nézni, ami kB 20 perces volt, és semmi half sbs nem volt a nevében. Nem is volt dupla kép, felismerte. Az USB nem mai darab, csak nem akartam újat venni, amit nem működik. Milyen USB az, ami már gyorsaságban jó? 3.0? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged