-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
xmotion #4269 üzenetére
Köszi a választ, idő közben kezdek rádöbbenni, hogy a kiszemelt Philips-et megnézni gyakorlatilag lehetetlen ebben a nyomoronc országban... helyesbítek, Komárom környékén esélytelen, de hogy egyet mondjak még a szomszédos Szlovákiában sem tudom megnézni, mi több, 2 napja már megvenni sem tudnám tőlük, pedig még olcsóbb is volt mint magyarba...
-
válasz
xmotion #4259 üzenetére
Elméletileg a termékjellemzőkre kattintva... nekem is gyanús a 200-as PMR. Szóval szerintem is meglehet a valós 100 Hz. De az csak tipp.... én negyed misénél azért nem tippelnék hanem:
Ha valóban sportot nézel, illetve ha fontos a képminőség, akkor ne a méret irányába menj el --->47 col
, hanem a képminőség irányába 4000 --->8000 széria. Vannak dolgok ahol a méret számít
De itt... főleg szélsőséges méretnél... szerintem inkább legyen 5 collal kisebb, azaz 42-es, de akkor jobb panel pl. 5000-es 6000-es minimum. Vagy ha a méret számít akkor pótold ki, hiszen több más különbség is van a szériák között.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged