- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Bukmop001 #17895 üzenetére
Már bocsánat de ez nem igaz, Tegnap a Jurassic World-öt:
Encoder........: HEVC (h265)
Resolution.......: 3840x2160
Parameters: Main10/L5.1/High
4:2:0/10bit/HDR10/BT.2020
Bitrate..........: 54.7 Mbps
FPS.............: 23.976 fpsMa pedig az alkonyat első részét:
Encoder........: HEVC (h265)
Resolution.......: 3840x2160
Parameters: Main10/L5.1/High
4:2:0/10bit/HDR10/BT.2020
Bitrate..........: 63.7 Mbps
FPS.............: 23.976 fpsnéztem meg végig egy 1Tb-os Seagate USB 3.0 külső HDD ről. 2-3x akadt meg 1-1 pillanatra de semmi több.
-
TomM22
csendes tag
válasz
Bukmop001 #17751 üzenetére
Jelenleg én is 4k lejátszást tesztelek (2 napja jött meg a Telekomos 55PUS7503). Úgy gondolom nem a külső HDD vagy hálózat a szűk keresztmetszet, hanem a dekódolás, amihez nem elég erős a TV. A TV saját lejátszója DLNA-n keresztük pl. jól viszi a 4k-s DVD rip-et (.m2ts file), MKV-ket nem annyira, vagy ha elindul akadozik a kép, kihagy a hang. Nekem Synology NAS-on vannak az anyagok. A TV saját DLNA-ja jól viszi a full HD-s anyagokat + feltettem a Synology DS Video appját Play store-ból (ezzel a mozgások kicsit darabosak voltak, ezért egy külső playert: MX Playert tettem be alá: így mintha a kép is szebb lenne (kevésbé fakó). Pár teszt ment Kodival is. Van ami az egyikkel, van ami a másikkal megy jobban. VLC-t, Emby-t, Plex-et is tervezem kipróbálni, mert jó lenne mindent 1 alkalmazással használni. Van egyébként egy külső lejátszóm is (Himedia Q5 Pro), azzal természetesen megy minden - de az lenne jó, ha a TV-n kívül nem kellene más.
-
oszy
veterán
válasz
Bukmop001 #17746 üzenetére
Szerintem nem.
Itt egy teszt. De van több is a neten. Nézegesd és olvasd őket. Nekem megfelel a belső médialejátszó, ezért nem veszek ilyet. Egyébként tuti ezt választanám.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz
Bukmop001 #17619 üzenetére
2017 - es nem Android Philips készülékek jellegzetes "gyermekbetegsége" ez ellen nem lehet tenni semmit, külső média lejátszót kell csatlakoztatni, s a kérdés megoldva.
2017 - 2018 - as Android tévéken közvetlen lejátszás helyett javasolnék applikációt (VLC Player) letölteni, s azon keresztül megnyitni, sokkal gyorsabban és gördülékenyebben kezel bármely fájlformátumot, ugyanakkor feliratokkal sem lesz semmi gond...
2018 - as Saphi rendszeren működőknél, szerény véleményem szerint, kettő közé kerülünk, vagyis megoldódott külső merevlemezek könnyed olvashatósága, filmek lejátszása, kiterjesztések bővítése (egyelőre) várat magára, talán a következő szoftver frissítéssel...Tekintettel USB csatlakozók alacsony áramerősségére (500mA, USB 3.0 esetén 900mA), javasolnék Y kábelt, amivel két aljzatból összesen 1A válna felvehetővé (nem csak Philips tulajdonosoknak...), ami tökéletesen kielégíti HDDnk energia - éhségét (1 - 1. 5 A elvárt)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged