-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
nistelrooy76 #4640 üzenetére
Nézd meg ezen a linken. Ha igazi HD (1080p) vagy hazai set-top box-féle fél-HD (720p) minőségben nézed az adást - márpedig biztos vagyok benne, hogy igen - akkor rád a középső és jobb oldali oszlopok vonatkoznak, azaz 37-40 inchtől felfelé keresgélj.
Hidd el, a méret a lényeg
Esetleg dobj hozzá kicsit, vagy vedd részletre, ha nem évente cserélsz tévét, hanem több évre tervezel, akkor nem fogod megbánni.
-
Coyote2000
őstag
válasz
nistelrooy76 #4627 üzenetére
OII azokra a hibákra gondol, ami az általad választott szériánál nem fordulhat elő...
Az 5xxx platform teljesen más alapra épül, aminek az az eredménye, hogy az 5xxx széria kevésbé okos, de jól kiforrott már.
"Nagyon tetszik a tv, amit eddig olvastam róla az jó benyomást tett rám, de samsung és a philips közt vacillálok..."
Sosem vacillálnék Philips és Samsung között. Philips és Löwe vagy Bang&Olufsen között vacillálnék, mert mind minőségi európai termék. Philips és LG között is vacillálnék, mert ugyan az LG elmarad minőségben, az ár/érték aránya eszméletlen jó, ezért valahol az igényesség és gazdaságosság versenyzik egymással a két gyártó tekintetében.
De Samsunghoz hasonlítani minek? Veszel egy koreai gagyit annyi pénzért amennyiért Philipset vagy Sony-t is kapsz?
Persze biztos most "hazabeszélek", de ahogy telefonban és audio cuccokban, tévék szempontjából sem választanék Samsungot. Ha már csíkszeműek terméke, akkor legyen japó, vagy ha koreai, akkor legyen TÉNYLEG olcsó (LG)"A készüléket sd és hd sportműsorok nézésére és filmezésre használnám, de kicsi a szoba, így átmérőben kompromisszumot kell kötnöm..."
Tévéválasztáskor a LEGFONTOSABB szempont az átmérő. Átmérőben sohasem szabad kompromisszumot kötni, mert ez befolyásolja leginkább az élményt. Akkora tévét vegyél, amekkora elfér, vagy még tényleg nem túl zavaró az SD felbontás.
Múlt karácsonykor sokat gondolkoztam én is a 32PFL5007-en, de végül egy 42PFL4007 lett a nyertes. Nem azért, mert gagyibb, hanem azért, mert x összeget akartam ráfordítani, szüleimnek nem fontosak a funkciók, viszont NAGY a nappalijuk. Nem bántam meg a döntést.
-
OII
csendes tag
válasz
nistelrooy76 #4625 üzenetére
philips fórumon olyat ne is várj, hogy samsungot tanácsolunk majd
mindenesetre ha a philipsnél döntesz, márpedig miért is ne, lehetőleg garival vedd és minél többel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged