-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
A 2D/3D menu csak akkor aktiv, ha 3D formatumu adast nezel, amit a TV felismer. Az Easy 3D (passziv 3D) nem tud 2D-bol 3D-t csinalni, ahhoz 8 vagy 9 ezres szeriabol kellett volna valasztanod.
Egyebkent a kerdesedre ott az egyertelmu valasz a kezikonyvben, egyszer erdemes lenne belelapoznod.
(Bocs az ekezetekert, nincs magyar billentyuzetem...)
-
atirag
őstag
Ha a beállításokban rámész a 3D pontra. Ott be lehet állítani,hogy egymás melleti. És utána jó lesz. Az elején én sem értettem hogy működik,de már kicsit jobb.
Nem mondom,hogy túl jó a menüje,de az egyik barátom egy lg valami5590-est vett. Hát azzal aztán még jobban elvoltam -
atirag
őstag
Mi is ilyet vettünk. Nekünk megy a 3d usb-ről is. Nem mondanám a dts-t kizárónak mert van amit azzal is lejátszik viszont van amit anélkül sem.
Vettem szüleimnek hozzá egy bluray lejátszós házimozit ami szintén philips így az beépült a tv menüjébe. 50k volt most az edigitalban. Így a tv hangja is azon megy mert elvileg hdmi.n vissza is megy hang. -
52a52a
tag
-
gadosp
tag
Köszönöm a véleményed!
Egyenlőre nem sikerült lebeszélned róla
A tv hangja annyira nem mérvadó, hamár full HD-s filmeket nézek akkor kijár mellé egy erősítő hangfalakkal.
Ha valakinek van a 3D-s kérdéseimmel kapcsolatban véleménye azokat is szívesen várom!
Továbbá, hamár felmerült, hogy válogatós ez a készülék a filmekre, arra van esetleg lehetőség benne, hogy a különböző kódekekkel felfrissítsük, hogy több mindent tudjon játszani ? -
Monya78
veterán
Hát igen van egy jó pár fajta MKV-s tartalom amit nem tudsz megnézni.
Nekem a mkv-s HD tartalmú filmjeim 80% úgy néz ki, hogy angol DTS, magyar Dolby Digital.
Ezeknél egyszerűen kiveszem az angol nyelvsávot, és csak a magyar DD marad, amit külső vinyóról meg lehet nézni...A maradék 20% pl. angol és magyar is DTS: nincs megoldás, csak angol nyelv van és az is DTS: nincs megoldás, külsős vinyós lejátszásra.
Hogy lehet egy bármilyen progival a DTS átalakítani szereóvá az nem tudom még ilyet nem csináltam.
-
HEAHEA
aktív tag
Szia! A fentebb említett mkvmerge gui programmal amikor megnyitod a filmet, akkor az megjeleníti a filmben található audiofájlokat. Kiválasztod amelyik hangsávot el akarod távolítani, a többit elvégzi a program. Sok sikert hozzá.
Amúgy a beépített médialejátszótól nem érdemes sokat várni, érdemes vmilyen külső lejátszót beszerezni, amennyiben nem elégszik meg az ember a tv adta lehetőségekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged