- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
ronson88 #25411 üzenetére
Erre gondoltam, de akkor ez jó. Nem a TV-vel van a gond.
Új kártya?
Ha igen akkor már az is gyerekzárral érkezik és akkor a médiakártyánál is ki kell kapcsolni, olvasd el a küldött használati útmutatót.
"Mediacard beüzemelés, hibaelhárításSzülői Felügyelet – Parental ControlJ
elenleg kétféle Mediacard van forgalomban a Vodafone-nál. A régebbi típusú Mediacard nincs gyermekzárral ellátva. Az új típusú Mediacardban elérhető a gyerekzár funkció, amelynek két állapota van:– kikapcsolt– bekapcsolt
Alapbeállításként a Mediacard úgy érkezik, hogy a Gyerekzár funkció be van rajta kapcsolva és a 18 év feletti korhatár besorolással rendelkező tartalmak blokkolva vannak. A PIN kód alapbeállításként 0000. Ezt a PIN kódot meg tudod változtatni a Mediacard menüjében. Amennyiben a PIN kódot három egymást követő alkalommal rosszul adjuk meg, akkor a Mediacard 10 percre letiltja a további próbálkozásaidat.Hogyan kapcsold ki a Gyerekzárat:• a Mediacard illesztőfelületén keresztül keresd meg a Mediacard menüjét• ezután lépjünk be a Gyerekzár menüpontba• ezen a menüponton belül található a gyerekzár állapot, ezt a megfelelő helyzetbe állítva ki/bekapcsolható a funkció
A gyerekzár PIN kódja ugyanúgy a Menü/Gyerekzár pontban módosítható. Új PIN-kódnak bármely tetszőleges 4 számjegyből álló kód megadható. Amennyiben elfelejtetted a beállított PIN kódot, akkor a Gyári beállítások visszaállításával érhetjük el azt, hogy ismét az alapértelmezett 0000 PIN kód lépjen életbe." -
-
Mikika
aktív tag
válasz
ronson88 #25405 üzenetére
más tv-vel nem próbáltam még
hívd fel az ügyfélszolgálatot ott szerintem meg tudják oldani mert a tv-n nem tudtam a menübe belépni, mármint a kártya menüjébe
Nekem olyan furcsaságokat csinál hogy a Viasat csatornákon feliratot tesz a képre amit csak a tv-n tudok kikapcsolni -
alaves
addikt
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
ronson88 #25025 üzenetére
A képe minimális testreszabás után nagyon tetszik, viszont a beüzemeléskor belefutottam a korábban már mások által is említett, [feliratokkal kapcsolatos] problémába. - erre korábban írtam a megoldást de senki nem értékelte
.Milyen firmware-t küldött? Valami mostani, újat?
Egyébként így működik: Felveszel egy műsort ahol alapból felirattal indul, elég egy rövid rögzítés. Elindítod a lejátszást és az Options gombbal előhívod a beállításokat, ott lesz a feliratra vonatkozó rész, bekapcsolva, kikapcsolva és automatikus. Nálam utóbi van kiválasztva és tökéletesen működik. Egyébként ezt az opciót még nem sikerült normális helyre tenni, ezért ilyen.
Apró izgalom, hogy azóta a készülék folyamatosan tájékoztat, hogy van elérhető újabb szoftver, frissítsem a készüléket. Ezt viszont még halasztom, mivel lehet, ez újra előhozza az eltüntethetetlen feliratokat. - akkor a felvázolt megoldás lesz a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged