Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Harcipocok84 #34994 üzenetére
Sajnos nagyon is fontos dolog. Én az ezer éves Philips-em azért nem cserélem újabbra, mert oled-re nem költök, lcd-ben meg a mostani után az 50-60-Hz-es tv-k mozgása nagyon szembetűnően szar volt.
-
válasz
Harcipocok84 #34997 üzenetére
Inkább csak 150k-t kell ráfizetni, de ez normális: egyrészt vadonatúj modell, másrészt 120Hz.
Ennyi.
Nekem inkább olcsónak tűnik. Megfelelő panellel a 43"-os változat tökéletes lehet mindenes kijelzőnek, asztali felhasználásra is.Az ára először az ünnepi szezonban eshet, előbb nem számítanék rá.
#34999 Harcipocok84
Nem tudom, nem volt 120Hz-es LED tévém, de szerintem a 60Hz-es Philips tévéknek külön jó a mozgásmegjelenítése a P5 proci miatt, nem hiszem, hogy sokat tenne hozzá. -
válasz
Ha azt vesszük, hogy a 55PUS9206 még mindig 360k HUF-tól indul, akkor egyáltalán nem drága, sőt.
Kérdés, hogy milyen panel van benne? (Prémium) VA, mint végig a 9206-osokban, vagy itt is váltakozik az IPS-VA? Ha utóbbi a helyzet, akkor max. a 43-50" modellek várhatóak VA-nak. -
rainman72
nagyúr
válasz
120hz 2.1hdmi VRR
Frissebb proci P5 gen.5
Kb ezek ami új.
A 75PUS8807 nyitó ára jó sztem például.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest