- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
scope2007 #19184 üzenetére
Sok dolognak kell megfelelnie egy alkalmazásnak, hogy bekerülhessen a tv-képes appok közé. Itt leírja részletesen a Google: TV app quality
Ilyesmi pl. hogy nagyobb távolságból is olvasható minden, kezelhető távirányítóval, fekvő a gui stb.
Ha ezeknek mindnek megfelel, akkor pedig kérelmeznie kell a developernek, hogy listázza a tv-store is.
Vagyis itt nem a Google tilt/limitál, hanem a fejlesztő nem tett meg valamit ahhoz, hogy bekerülhessen az app a listába.Launchert én még nem találtam, de nem is kerestem, mert nekem viszont nagyon tetszik az új UI.
-
makimajom
újonc
válasz
scope2007 #19071 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy privátban írok, de láttam hogy philips 55PUS7503-ad van, én is most néztem a telekomon kersztül, az 55PUS7303-at próbáltam, és tetszet, őt szeretném megvenni!
Azt szeretném kérdezni, hogy pendrive-ról ami ac3, Dolby Digital-os azt lejátsza? Mert a DTS-t úgy tudom lejátsza! a 7303-nál jobb szerinted?
Válaszod előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Rózsa Tamás -
HUNited
őstag
válasz
scope2007 #15155 üzenetére
A második amit linkeltem, az csak akkor áll el a faltól, ha te azt szeretnéd. Teljesen neki nyomható, mégis könnyen "szerelhető". Nekem is egy komód van egyébként alatta (az előző TV-m azon állt, mert annak normális középen lévő talpa volt, ez viszont túl széles, mivel kétoldalt van a talpa ezért nem fér rá a komódra).
-
HUNited
őstag
válasz
scope2007 #15150 üzenetére
Látszik rajta, hogy igen.
A szélessége állítható, a magassága meg az előkészített lyukaknál fogja kiadni.Amit meg kell nézni, hogy a TV hátának a kialakítása engedi e ezt (mivel ugye ez jóval magasabb és szélesebb, ha a wesa helye mondjuk kicsit be van süllyesztve, máris bukta).
Egyébként szerintem kényelmetlen az ilyen fajta konzol, nagyon nehéz hozzáférni a hátsó csatlakozókhoz. Én inkább olyat választanék, ami szabadon mozgatható. Nekem ilyen van: http://www.emag.hu/a-falra-szerelheto-tv-allvany-szabalyozhato-23-55-fekete-spb5143/pd/D4LJ92BBM/
De ha te az ilyen full háttámlásban bízol, akkor meg ilyet vegyél: http://www.emag.hu/a-fali-tv-tarto-allithato-32-55-fekete-spb446/pd/D9J4RBBBM/ -
wolfman
veterán
válasz
scope2007 #14921 üzenetére
Érdekes, hogy egyre több embernek van ezen típusa és használtan jó árban. Valamiért mindenki válik meg tőle?
Nos kérem, én viszont beállítottam az enyémet hosszú idétlenkedés után.
HDMI1-re dugtam rá a DVI-HDMI kábelt, újra raktam a Windowst (mert már a VGA driver is szarakodott). Lekapcsoltam a megjelenítés típusát számítógépről, ekkor tovább javult a helyet, már már jónak is mondtam volna, csakhogy a képfrissítés lassult be, egér laggolt, a hangok hamarabb jöttek. Ezzel használtam vagy fél órát, mire gondoltam egyet és a forrás típusát beállítottam számítógépre (ez egy másik opció az előbbihez képest) és láss csodát, lagg megszűnt, színek előjöttek, kép kiélesedett! Most már majdnem azt kapom amit az elején kellett volna.VISZONT!
1.: bosszant és kissé zavaró, hogy a képponttávolság nagyobb mint a korábbi Samsung tévéimen vagy én nem tudom, de látni lehet hogy vízszintesen csíkos minden. Számomra zavaró, de egy 10,15cm-el hátrébbről nézve ez a jelenség megszűnik. Ez van, ez nem monitor, ennyi.
2.: Továbbra is fennáll az a jelenség, hogy a nagyon sötét árnyalatok átmennek bíborba. Ami már majdnem fekete, de azért még látni dolgokat, ott zavaróan bíboros lesz és márpedig ez filmnézéskor elég erőteljesen jelen van, ami kifejezetten zavaró. Majd még próbálok állítgatni valamit, mert lehet még finomhangolni kell, de hát egyelőre ez még van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged