- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabir
aktív tag
Azért azt a "drága ledcsíkot" akiknek eddig megmutattam kellő fényviszonyok között, eléggé meggyőzött mindenkit.Ennyi erővel egy FHD/4K kép is csak hokuszpokusz, mivel sima 37centis CRT-n is láttad a filmet, csak a felbontás kisebb..na és? A fénykép vagy a való élet még szebb képet ad.
-
Annyit hozzáfűznék, hogy nekem 7496-om van, és tuti EXT fájlrendszert használ... és akkor annyira beleástam magam, hogy a jogvédett PVR tartalom létrehozása, továbbá csak ugyanazon készüléken való lejátszási lehetőség biztosítása... ebben biztos vagyok. Sőt emlékeim szerint -bár ebben nem vagyok biztos- de élő net kapcsolat is kell hozzá... mert a NET-es műsorfüzetet használja
Természetesen lehet, hogy 2012-ben vagy 2013-ban áttértek a FAT-re.Mivel a TV szerintem nem kódolja újra megjelenített jelet, ezért pl. a DVB-C szabvány szerint mpeg2-es vagy mpeg4-AVC folyamot a .ts-ként rakja le.... az pedig simán feldolgozható lehetne...
Így a .ts kiterjesztés akár jó is lehetne. Lejátszható, vágható formátum. De a transport stream-et szerintem továbbra is kóddal védik.A műsorszolgáltató az enkódolásnál, tovább a műsorelosztó a terjesztésnél elhelyezhet másolást gátló' jelet. Így jelzi a megjelenítő eszköznek, hogy védett tartalomként kellene kezelni.
Ezt a PVR-es eszközök vagy figyelembe veszik vagy nem. Jellemzően az olcsóbb kínai márkák, olcsóbb beltéri egységek nagy ívben lesz*rják ezt és rögzítik pl. az mpeg4-AVC műsorfolyamot... sőt akár ügyesen berakják egy konténerbe is... pl. MKV-ba.
Így előfordulhat olyan eset, hogy egy adott adást, vagy csatornát nem tud valaki felvenni, míg egy másikat igen.
Ennek ellenére a Philips szerintem mindent kóddal véd le. -
cigam
titán
Nos sima FAT fájlrendszerü a merevlemez. Van rajt egy DVR mappa. Azon belül egy RECS mappában vannak a felvételek. A fájlneve sanszosan a dátummal vannak összefüggésben. pl. 2014001720244501.ts
Mivel FAT 4GB-onként darabolja a .ts kiterjesztésű fájlokat.
Természetesen egyik mezei lejátszó sem tud vele mit kezdeni, a mediainfo is kiakadt tőle. Szóval tuti vmi egyedi a készülékre jellemző kulcsal lehet csak kikódolni. Szerintem még másik philips-en se lehet lejátszani.
Mondjuk nekem egy 26PFL2908-as készülékem van. -
bksgbr
tag
Hogy érted bejelenteni hibára? A szerviz távgyógyítással szerintem nem foglalkozik
oda magát a készüléket el kell küldeni.
Igen a jelszint/minőség 88/100-as értékeket mutat, tehát azzal gond nem lehet. Eddig nem vettem észre, hogy szikrázna az antenna. Földhurok ellen hogy lehet védekezni?
Mindenesetre a csatornalistát lementettem pendriv-ra, biztos ami biztos alapon, hátha vissza lehet tölteni. Egyébként éjszakára mindig áramtalanítom a tv-t (konnektorból kihúzom), az nem gond egyébként? -
Monya78
veterán
Kicsit figyelmetlen voltam a sima PFL2908H/12 verziónak VES11E_0.9.0i az utolsó verziója. Tehát ami most van fent Neked, úgyhogy sikerült a frissítés, vagy már eleve ez volt rajta.
a PFL2908H/12S verziónak az előző hozzászólásomban emlegetett VEM111E_0.7.1 számú az utolsó frimware-ja. Ezt a tipusú TV-t magyarországon nem is árulják.
-
Monya78
veterán
Végül is leellenőrizheted, Beállítás->szofter verzió
ha valami ilyesmit látsz: VEM111E_0.7.1 (Date published: 2014-01-29) akkor sikerült.De hogy ez megjavítja az általad tapasztalt hibát: Nem hiszem, sajnos néhány dolgot lehet hogy sose javítanak ki
Nekem is 2013-as verzióm van, sajna tele apró hibákkal, hiába frissítgetek folyamatosan, legutóbbi frissítés után pl. új tipusú hibát dobott
-
Monya78
veterán
Ahogy olvasom a Philips oldalán:
1. Kikapcsolni, vagy standby-ba rakni a TV-t
2. Bedugod a pendrive-ot, amit előzőleg leformáztál Fat32-re, majd ráraktad a kitömörített fájlt (gondolom ennél is úgy hívják hogy "autorun.upg"
3. Benyomod az távirányítón az OK gombot és nyomva tartod.
4. Bekapcsolod a TV-t
5. Elengeded az OK gombot, közben a LED-en látszik hogy dolgozik.
6. Ahogy megszűnik a Led villogás kész a telepítés. -
Ha nincs Net, akkor nem tudok felvenni vele.
A műsorfüzet is fontos kulcs a felvételhez. Beállítható úgy, hogy a NET-ről szedje a műsorüzet az adatokat és beállítható úgy, hogy a szolgáltatótól.
Ha nem a NET-es forrásra van beállítva, akkor szintén nem tudsz felvenni és visszanézni is csak a műsorfüzet menüpont alól tudod, ha az a NET-es (hálózat) forrásként van beállítva. -
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest