- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
2012-ben vásároltam TV-t a mediamarkt-ban, akkor még az szerepelt a garanciás feltételek közt, hogy tizen akárhány kg-ig én viszem a szervizbe, a felett pedig kijönnek. Az Philips TV 1 kg-mal több volt, mint az a tizenakárhányas határ... Van hozzá vásárolva garikiterjesztés is még +3 év... de ez most nem lényeg. A lényeg, hogy a vásárlás időpontjában a súlytól függött, hogy ki viszi vagy ki jön ki....
-
rsf
senior tag
Arra utaltam, hogy ha felhívsz pár szervízt(Miskolc vagy Pest) akkor valószínű, hogy tudnak segíteni neked abban, hogy eljuttasd a TV-t hozzájuk.
Lehet, hogy azt mondják, hogy küldenek egy futárt érte és majd visszaküldik ha megjavították. Lehet, hogy azt mondják, hogy jár arra egy autójuk hetente stb.
De lehet, hogy kell fizetned az oda szállításért, de nekem megérne 3eFt -ot, hogy ne várjak 1,5hónapot a TV-mre.
Ezek csak találgatások, de amíg nem beszélsz velük és nem veszed a kezedbe a TV-d sorsát addig csak várhatod a sült galambot
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest