- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totta92
tag
válasz
Toth_Jani #18130 üzenetére
T-home Sat Tv verzió, tányéros beltéri kártyával. Ahogy #18129 kolléga írta azt nem tudom, hogy a t-home párosíthatja-e tv-vel vagy ragaszkodnak az általuk adott beltérihez és a kártya azzal van párosítva. Mert itt a kezem annyira meg van kötve hogy a csatorna sorrendet is ők szabják meg.
De köszi Nektek töltöm az HBO GO-t is.
Aztán majd kipróbáltam még ezt a témát csak egyenlőre a tv felfedezésénél járok.
-
Z0C!
őstag
válasz
Toth_Jani #18002 üzenetére
Közben kipróbáltam más dolgot is.
A WindowsMediaPlayer beépített "átvitel eszközre" funkciója a Sony-n tökéletesen működött....
Most egy 200Mb-os MKV sorozatrész SE tudott lejátszani, nem támogatott video formátummal...
Sőt, a Diktátor.avi se tetszett neki.Egyelőre csalódás részemről a Philips 50pus6503.
Oké, nagyképernyő...de nem azért vettem, hogy az Anikó show SD minőségben legyen nézhető rajta...Plex mennyire járható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest