- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
HA nem akarsz egy fájl szervert venni (mert nem akarsz még sok ezer forintot kidobni), akkor tökéletes a PC-re a Plex, de... a TV-re telepíthető kliens nem boldogul a 4K videóval, viszont a Plex szervert minden TV-re telepíthető program látja, és a leginkább használható talán az Archos videó lejátszó az simán viszi az UHD filmeket a hálózatból.
Pénteken még én is úgy voltam vele hogy ez egy kaki és visszaviszem de tegnap ráértem, belőttem a színeket és a lejátszókat, így most azt mondom főleg HDR anyag esetében nagyon jó kis készülék ez, de az FHD TV csatornák is gyönyörűek rajta -
wwenigma
Jómunkásember
Egy sima DLNA szerver NAS-ról elég mindenhez....egymagos Goflex Net megy nekem erre a celra, azt hasznalja routerem torrentre es arrol megy a DLNA szerver is. HDMI-vel meg összekötve a géppel a 4K UHD HDR vagy egyéb anyag amihez az 5.1-es hangfalszettet akarom hasznalni. Ez a Plex szerintem a helyett hogy kiszolgalo lenne szerintem at akar kodolni amihez a szerveren kene prociero, szoval a beallitasait kene megnezni.
-
Toth_Jani
őstag
Én is 4 napja cseréltem TV-t egy 7303-ra, a csatorna váltáskor az alsó sávban ott az aktuális műsor egy csíkban látszik hol tart és a jobb oldalon a következő műsor az I gomb megnyomására műsorinfót kapunk, de a tartalma szolgáltató függő.
A 4K-s lejátszás engem is megfogott, ilyen hitvány beépített alap programot még nem láttam TV-ben.
De szerencsére alkalmazásként ott a Plex vagy a 4K-hoz a VLC, azok már elég tisztességesen elboldogulnak vele.
Mondjuk nem vagyok benne biztos hogy a VLC 4K-s, de brutálisan szép képe van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest