- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balogapu
újonc
nekem "pimi50" segített és az Ő általa adott romot felrakva minden frankón működik.nekem phicomm c230w van a kétmagos verzsön...a 472-es hsz-ben van a link a romhoz...
-
balogapu
újonc
-
balogapu
újonc
már épp kezdtem feladni amikor megláttam a hsz-od.jelenleg visszaraktam az eredetit de vicces hogy egy egyszerű passziánsz sem megy rajta...szóval borzasztó hálás lennék ha leírnád ezt a folyamatot...amúgy felraktam zip-ből az sd-ről a "c230w_t27" -et de az csak angol és japán volt...a cwm és twrp mindig úgy indul újra hogy az android system recovery jön be nem a cwm vagy twrp...
http://kepfeltoltes.hu/150329/phicomm_cuccok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a képen van hogy miket töltöttem le eddig a telóhoz...
üdv. -
balogapu
újonc
köszönöm a segítséged az angol megy annyira hogy ezt megértem...viszont az első lépés már nem ment...backup-ot csinálni a rendszerről...twrp és cwm semmit sem csinál.szó szerint.pedig mire válaszoltál addigra már megcsináltam a rootot is(pedig nem is kell).haragomban elindítottam a kínai fájlt amiben t27 volt és cmd-ben felrakott egy másik romot...én azt hittem...de nem...csupán csak az appok némelyike változott és ugyanúgy t06-ot ír a teló és ugyanúgy 86% a mem...a helyzet az hogy sok telót csináltam már(alcatel ot995,xperia u20,lg-g2...stb)de ezzel valahogy nem bírok...ha létezik szájbarágós verzsön azt nagyon megköszönném...foggalmam sincs hogy miért nem megy...sajna ehhez tényleg birka vagyok...pedig mindenkinek sikerült...amúgy az .img fájlt hogyan kell alkalmazni?"reco_TWRP0.2.img" "boot_t30.img"kártyára másolás vagy gépről valahogy...egyéb?hogyan indítsam?
üdv mindenkinek... -
balogapu
újonc
igazad van tényleg jó...csak be kellett reggelnem...viszont még mindig nem tudom rootolni...bocs de birka vagyok ezek szerint...cwm és twrp hiába mert nincs root...viszont power+vol- bead egy menüt de ott nincs elmentés csak update...hard reset...adb driver...stb...a vroot1.7.9.9273.csak kinaiul jön be;segíts légyszives...a vírusirtó kikapcsolva(nod32)...
-
balogapu
újonc
most már értem és köszönöm a gyors választ...viszont most felraktam a twrp-t(wifin play áruházból) de azt írja hogy nem vagyok rootolva...most mi van?hogy kezdjek hozzá?volt egy link sokkal ezelőtti hsz alapján de az már nem jó...a 195-ös hsz -ről van szó...
-
balogapu
újonc
Sziasztok.
Én most vettem egy phicomm c230w telót.átolvastam a fórumot és több kérdésem lenne...
1. : miért lát csak 0.99gb-ot a 4gb helyett?
2. : ha lecserélem a t27-es romra akkor minden app. működni fog és nem lesz 80% felett a terhelés?(szinte semmilyen app sem indul el...azt írja hogy az alkalmazás leállt...számológép...böngésző...stb...
3. : hogyan is kellene hozzáfogni ehhez?
jelenleg nincs rootolva de van rajta egy amc(advanced mobile care) és így 80-86%-on tudom tartani...szeretném elmenteni ezt a rendszert mert hát sohasem lehet tudni...viszont nagyon kellene a segítségetek...
a tulajdonságai(a telóból nézve):modellszám:phicomm c230w;android verziója:4.3;cpu:qualcomm dual core1,2gh;ram:512;phone total storage:4gb;kernel verziója:3.4.0-gf65603a-00286geb9bf07;build szám:c230w_0000_4.3_1.0t06_1223
ha valaki tud nekem segíteni akkor nagyon szépen kérem tegye meg.németbe készülök és ezen szoktam a nyelvet gyakorolni(tanulni) (persze melóban) és sokszor megáll kilép lefagy...
előre is köszönöm...
sziasztok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest