- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
janoka99
csendes tag
válasz
freeapro #277 üzenetére
Igen, igen, igen, igen, igen és igen.
Persze nem olyan minőség, mint a párom háromszor annyiba került Xiaomi Hongmi 1s-e, de arra, amire nekem kell, kiváló.
Néhány a problémák közül, amit eddig tapasztaltam: használat közben gyorsan merül (standby-ban viszont alig), de ez a gyengébb aksinak tudható be, a fényérzékelő, és így a fényerő is (automata módban) önálló életet él, azaz nem túl megbízható. Itt Pesten stabil a telefon, gyakorlatilag nincs FC, de egy Pécs-Budapest autóútat rosszul bírt, helyenként, miután elment a térerő, nem jött vissza, és használat közben kétszer újra is indult magától. A GPS jó, jobb, mint az MTK chipes telefonokon, de érezhetően lassabban találja meg a műholdakat és kevésbé érzékeny, mint a szintén Qualcomm-os Hongmi (utóbbi a lakásban is mindenütt működik, a C230W nem). Internetes hívásoknál néha csak a második kísérletnél regisztrál a szerverre. A töltőn tartva néha bekapcsol magától a képernyő pár másodpercre, nem tudni miért. Béna, hogy a miniUSB aljzat a tetején van, mert autós tartón így fejjel lefele lenne, ha nem akarnám, hogy feszüljön a töltőkábel és ugye az Android ebbe az irányba nem tudja fordítani az orientációt. Nem kapni hozzá szilikon tokot. A kamerája majdnem használhatatlanul gyenge, de hát erre számítani lehetett. Ebben a stabil ROM-ban nincs magyar nyelv (de én amúgy is angolul használnám). Kb. ennyi.
De gyors és stabil, memóriakezelési problémája nincs, minden, amit eddig rátettem, fut rajta, szóval az árát abszolút megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: United Offensive
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest