- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tsunami73 #214723 üzenetére
Így kép alapján nagyon ronda. Mennyi kilométert futottak?
Az enyémben (G7 2.0 TSI, CHHB) 8 évesen és 110 ezer km-nél cserélte le a szerelő a G13-at G12 Evo-ra, ott a kiegyenlítő tartályban látszólag rózsaszínes volt még a lötyi. Hogy milyen jött le a blokkból, azt nem láttam.
Egyúttal cserélte a kiegyenlítő tartályt is, annak az alján találtam egy kevéd rákövesedett üledéket. (A vízpumpa szintén kezdett kuka lenni, picit fogyott már a folyadék.)
-
nrb263
tag
válasz
Tsunami73 #210228 üzenetére
1 liter 3550, Rapidomba 10 liter kell az elég derekas ár érte
Felhívtam ma vagy 5 márkaszervizet ezzel a G13-al kapcsolatba, aztmondták volt néha gond de nem maga a folyadék, hanem a szilika zsák miatt, vagy hogy valami miatt felforralták a vizet és elvesztette a tulajdonágait a folyadék, bebarnult, taknyos lett.
Inkább dízelekre volt jellemző, de valóban ha cserélni kell márcsak G12Evo van.
Nekem 4 éves idén a kocsim, szép tiszta rózsaszín a folyadék, de kora miatt már aztmondta illik cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest