Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
válasz
CharlieDrop #218253 üzenetére
Nekem a szervizes csak ennyit mondott, hogy a foglaltságérzékelőtől független a nyitás, a két rendszer egymással nincsen kapcsolatban, meg én úgy értettem, mintha a kocsiban kb minden egyszerre nyílna. Arról már nem is beszélve, hogy az öv csatolásával kialszik a figyelmeztető lámpa, tehát ha azt érzékeli, hogy öv be van kapcsolva, akkor azonnal nyílik minden. És valahol ezt támasztja alá az is, hogy a jobb 1 ülésén lehet kikapcsolni a légzsákot gyerekülés esetén, mert ott is be van kötve az öv, de nem szabad a légzsáknak nyílnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest