Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz
_Smooth #170252 üzenetére
Még annyi jutott eszembe, hogy a sávtartó inkább csak segéd, nem robotpilóta. Nálam 10mp után sípol, ha nem fogom a kormányt, addig egész jól vezeti magát. Normál esetben inkább csak korrigál/ná az ívet. Akkor jó, ha pl.bambulod a tájat vagy nyomogatod a rádiót /navit stb.és ilyenkor nem enged le az útról. Persze ehhez normális felfestés kell legyen. Pályán megint más a helyzet, ott azt tudom elkepzelni, hogy mondjuk elpilledsz vagy hasonló és bent tart a sávban. Egyébként kikapcsolható, ha zavar, hogy néha érezni a kormányzáson, hogy dolgozik.
Front assist +adaptív tempomat:
Menüben állítható a gáz reakciója eco-normál-sport fokozatokban. Ezen kívül a követési távolságot tudod még állítani.
Ha valakit utolérsz vagy bejönnek eléd fékez, ha kikerülöd az autót gyorsít. A fent említett fokozatoknak megfelelően papásan vagy agresszívabban, illetve minél nagyobb a beállított és az aktuális sebesség közötti különbség, annál határozottabban.
Annyit lehet még "csalni", hogy feljebb emeled a beállított sebességet. Ha vannak előtted, hiába van 100-ra állítva a tempomat, csak annyival fog menni, mint az előtted lévő. (Legyen mondjuk 70km/h)
De ha ezután nincs semmi a szenzor előtt, mert előzöd vagy elkanyarodott előled, akkor belelép a gázba helyetted.
Szóval én használom az összes segédet, elégedett is vagyok vele, csak néha bánom, hogy nem dsg-vel vettem a Golfot. -
kalmanchris
tag
válasz
"Külső tükrök kisebbek az elődnél, legalább egy fél autóval kevesebbet látok benne"
Ezt már a 4-es golf idejében megcsinálta a vw. Statisztikai adatokra hivatkozva csökkentették a jobbos visszapillantó t, mert hogy kevesebbet használják, mint a balost. No comment. Sóherkodás a javából.
Igen lehet a szélzajjal megmagyarázni. De nézzük csak meg más gyártó hogy oldotta meg áramvonalasra a nagy tükröket. -
siti
őstag
válasz
ha majd a front assisst biztonsággal megy az előttünk lévőtől 10 centire és közben levillogja, akkor majd csettintek egyet, hogy miket tudnak a mai autók. közben még a telefon tartót se sikerült megoldaniuk.
amúgy grat a vashoz! nem tudom, ilyenkor kell a széles utat kívánni, mert ugye a sávtartó meg fog hülyülni -
bul07
nagyúr
válasz
Míg tehetem nekem nem lesz szélvédő fűtés a kocsiban
Egyszerűen látom a szálakat és rettentően fárasztja a szememet, már ha olyan megoldás
Pár éve próbáltam új Astrát és abban is így viselkedett a sávtartó, pingpongozott a szaggatott meg a jobb oldali vonal között szó szerint kígyóba mentünk, ha meg jobbon elfogyott a vonal az árok állította volna meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ülőgarnitúra 3-2
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest