- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
válasz
kalmanchris #227099 üzenetére
Akkor normális, tessék rendesen hajtani
-
Corsa02
őstag
válasz
kalmanchris #227096 üzenetére
Alapvetően normális lehet, milyen motorról van szó?
Ez a jelenség akkor van amikor a motor túl szegény keverékkel működik, de alapvetően sok motor már így működik alacsony terhelésen.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kalmanchris #220817 üzenetére
Tizensok éve volt egy 99-es A4-em, az is pont így működött, úgy rémlik.
-
grizlisandor
veterán
válasz
kalmanchris #220811 üzenetére
Meg nézzetek rá a kerekekre, hogy a centírsúlyok a helyén vannak, meg a gumira is, hogy nem-e szálszakadt.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kalmanchris #220810 üzenetére
Annak nem úgy kell működnie?
-
kalmanchris
tag
válasz
kalmanchris #172335 üzenetére
Megvan a gond, szálszakadás.
-
_Smooth
senior tag
válasz
kalmanchris #170272 üzenetére
Az egy igen nagy ostobaság volt. Én a jobbost pont annyit használom, mint a balost. Az az aszimmetrikus tükör nem csak ocsmány, de funkcionálisan is bukta.
De itt nem egymáshoz képest gondoltam, szerencsére legalább szimmetrikusak jelen esetben.
Apám 4.gen Espace-án is ilyen hülye áramvonalas, kifelé keskenyedő tükrök vannak. Mert aztán egy ekkora "buszon" sokat segítEllenben alig látni bennük valamit. Na mindegy. Majd forgatom a fejem... jó, h vannak tükrök.
BTW: ha már áramvonal, fogyasztás, zaj... miért nem erőltetik jobban a kamerás megoldást? (értem én, h drágább lenne, de azért nem sokkal - kijelzőkkel meg már így is tele vannak az autók)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kalmanchris #170272 üzenetére
Én úgy nézem, hogy ha a Golffal vagyok épp, akkor nem koccant volna a tükör szűk helyzetben.
-
csababarca
őstag
válasz
kalmanchris #155903 üzenetére
ezt hogy érted?
egyelőre nem sikerült működésre bírni.
lehet csak a lámpabúra alatt a helye van ott, és közben nincs ilyen funkció benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest