Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz
_Smooth #157079 üzenetére
Nem kapcsol ki, csak ha rálépsz a fékpedálra, vagy magad ki nem kapcsolod.
Még a speed limiter jutott eszembe.
Ez annyit tud, hogy beállítasz egy sebességhatárt, és ha elérted nem gyorsul tovább az autó bármennyire is nyomod a pedált. Ha padlóig nyomod van egy gomb a pedál alatt, amit megnyomva kikapcsol, sípol egyet és gyorsul tovább.
A tempomat választható módja, vagy a limiter vagy a tempomat, de egyszerre a kettő nem megy.(#157076) Amarton
Ezt nem tudtam, de ha minden LED, akkor az menő. -
válasz
_Smooth #157079 üzenetére
Ha a driver setup alatt a gombbal kiválasztható ECO/Normal/komfort/Sport/individual menetmód választást értjük, akkor pici pénzt talán megér - én 35-40 ezret fizettem érte - sokat nem. Tudd meg, hogy a gomb hiányában is választható-e a menüből. Ha igen, akkor hagyd ki a feláras tételek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest