Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
Ausztria illetve az útjai a magyarhoz képest témában mindig a hegyi szerpentíneket szoktam felhozni.
Magyarországon ha kátyús az út azt mindig arra fogják hogy "jajj, hát kemény volt a tél, sok fagy, meg sózás" bla-bla-bla....
Ausztriában, 2000m és felette milyen tél van? November közepétől április közepéig folyamatosan hóban és fagyban van az összes út. Nem ritka olyan magasságban a -20sem, sőőőt. Jégmentesítésre megy annyi anyagot használnak el naponta mint nálunk egész évben.
És? Még azok a mindennek kitett hegyi utak is olyan állapotban vannak hogy a mieinknek csak köszönhetnek.Májusban egy olyan állapotú útszakaszt martak fel még itt Burgenlandban valahol hogy csak tátogtam. Ezt felmarni? Nálunk amikor lerakják már akkor sz@rabb.
Nem szeretem hasonítgatni az itthont meg a "nyugatot" de néha azért elcsodálkozik az ember. Jah és kérem ne álljon neki senki "kolbászbólvanakerítésezni".
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
veterán
Nem kötekedésből , de Romániában drágább a benya, mint itthon.
2013-ban jártam Észak-Erdélyben, életemben nem láttam olyan szar főutat ami keresztül vitt egy hegyvonulaton, 20 centi mély kátyúk egymás hegyén-hátán, 30-cal lehetett menni.
Szintén 2013-ban jártam Székelyföldön is, oda tényleg jó út vezetett, autópálya viszont csak minimálisan van; Bp-Zetelaka 9 óra, megőszülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Delta Force (2024)
- Képregény topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 3in1 Babakocsi eladó
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest