-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz chopin42 #213853 üzenetére
Emiatt még nem kell levenni a fejet, ha csak a hang a gond. Ha teljesen fel akarod újítani és 1x lekerül a fej, akkor már gyűrűk, dugók, szelepek, meg teljet motor áttömítés kellene. Az a baj ezzel, hogy gazdasági totálkár. Annyit nem ér az autó, amennyit egy ilyen motorra rá lehetne locsolni.
-
chopin42
addikt
Üdv!
Ismerősnek kérnék segítséget.
Adott egy 2020-as B8 Passat, 1.5 tsi dsg.
Szeretné frissíteni, hogy legyen benne carplay/android auto.
Telepített MU: 0740
Altatrésszám: 3G0035869
Telepített szoftver: MEN2_EU_VWGPx_P9260L.
A gondja az, hogy talált kártyát korábbi verziókhoz, amivel beletehetné, de azok ehhez nem jók, a márkaszerviz pedig 150-ért csinálná meg neki. Merre induljak el, aki csinált milyet, mit tanácsol?[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
veterán
válasz Big_Boss #213858 üzenetére
+1 rá. Nekem ő csinálta ezt amit szeretne ismerősöd is!
Egyébként nem Hatvan, hanem Lőrinci szóval Pest megyei matrica elég az autóra.
Itt is elérhető és a márkaszervíz negyedéért megcsinálja!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Zsolt_16
tag
Szolnokon vagy környékén nem tudtok olyan embert aki berakna nekem egy golf plus 2011-es kocsiba egy tolatókamerát?
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Szétszedtem a benzin szivattyút, csak magát a szivattyút rendeltem meg, de szükségem lenne egy flexi csőre is mert beton kemény, és nem raknám vissza. [ilyen] de csak 14 cm hosszú. Lehet ezt helyettesíteni ? Nem találok megfelelő hosszban.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
atos19881101
senior tag
válasz Mágus2 #213857 üzenetére
Szia,
egy gyors kérdésem lenne. Sikerült beszélnem azzal az emberrel aki megírta az autómat még az előtt hogy megvettem. Azt mondja olyan szoft került rá, ami mindig zárva tartja az egr-t. (azaz egr off) Okoz ez bármi kellemetlenséget a motornak azon kívül, hogy lassabban melegszik? Ezt eddig nem tudtam, hogy ilyen szoft került rá… feltűnő volt, hogy az egr eddig nem jelentkezett hibára, de így akkor már értem miért nem.
Köszi!/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
Asbee
veterán
válasz atos19881101 #213863 üzenetére
Ne csodálkozz gyakran regenerál .
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz atos19881101 #213863 üzenetére
Regenerálásnál nem tudja olyan hőfokra melegíteni a DPF-et, és főleg olyan hamar, ahogy kellene. Arról nem szólt a történet, hogy írva van. Ez elég fontos infó.
Az EGR nagyon fontos része a rendszernek, mert számol az onnan érkező hővel.
[ Szerkesztve ]
-
-
rostiron
őstag
válasz Mágus2 #213851 üzenetére
Szia.
Még annyit ha elárulnál, hogy ha jól néztem 3BAR nyomású szivattyú kell. Szinte minden boltba 3 ill. 4 bar-ost is mond. Tehetek 4 BAR nyomásút is ??
vw polo classic , 1.4 benzin 1998-as APQ Alvázszám WVWZZZ6KZXR510602Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
veterán
Megnéztem ezt az Oil Ash mass változót OBD-n.
2022 május 11~137000km 44.5g tehát eddig 0,325g/ezer km újkorától
2022 június 15 138569km 44.9g
2022 június 28 139449km 45.1g
Utána nem nézegettem, idén volt május-június körül EGR hibám, cserélve lett az EGR szelep.
Pár napja néztem, 55g volt.
Elkezdtem kicsit hevesebben autózni, munkába oda-vissza M0 130körül a spórolós 110 vagy a XVII ker. helyett, országút 100-110 a spórolós 80 helyett
Tegnap néztem, ~167300km 52.3g tehát 0,25g/ ezer km-rel nőtt 137000 óta.
Szóval minimálisan szerintem tud lejjebb menni, bár az 55-ről elfelejtettem screenshotot csinálni, de elég jól emlékszem rá.Számításaim szerint akkor még 100-110 ezer kilométer van mire megtelik.
És akkor még egyszer tisztítható? Utána megint lesz 270-280 ezer kilométer benne? ÉS akkor már csere vagy másodszor is tisztítható?https://tinyurl.com/rasoapro
-
simonjoe
őstag
válasz rasotamas #213873 üzenetére
Nekem 21-ben 52eHUF volt, akkor az átlagos tisztítás 30 körül volt.
Ők csinálták: [link]
És ez csak a tisztítás, ebben a le és felszerelés nincs benne, a gyári nyomásszenzor a PH-nál akkor 32 ezer volt pluszban hozzá.
Ami fontos, h a tisztítás után a nyomásszenzort is cserélni kell, és nullázni a DPF-et.
Júliusban lesz négy éve, h tisztították, nem sokat, olyan 70k km-t mentünk azóta vele, de alig mozdult valamit. Azt azért hozzá kell tennem, h én szinte csak pályázom vele. 350k felett vagyok, de még a gyári kuplung-kettőstömegű van benne.Joe
-
rvn_10
senior tag
Üdv!
Olyan helyzet állt elő, hogy 3 napja nem találtam meg a törzskönyvet, el is indítottam okmányirodában a pótlást. Közben ma meglett a törzskönyv, de lehetséges, hogy holnap meg eladnám az autót. Ilyenkor mi van?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
veterán
válasz molnarpeter #213880 üzenetére
Igen.
Fel kell hívni a 1818-at, vagy okmányiroda. -
No.01
őstag
Sziasztok,
Kis segitsegre, tanacsra lenne szuksegem.
Adott egy 8-as GTE a kisebbik kijelzovel. Kamera nincs es a gyakorlat szerint van az a helyzet amikro jol tudna jonni.
Kerdesek:
- Gyari vagy esetleg valami minosegibb utangyartott az ajanlott ut?
a) Akarmi is a valasz egy esetleg mar bevallt link jol jonne.
- Ha otthon kerulne beepitesre akkor van e esetleg barmifele software-es "trukk" ami kivanja az utolagos figyelmet a hibatlan mukodeshez?Elore is koszonom!
-
No.01
őstag
Igen igy van es kozben hamar ki is derult, h a kisebbik kijelzos variianshoz nincs megoldas.
Vagy neki nincs... -
rbalint88
addikt
Hallott-e mar barki innen arrol, hogy a Golf7 elso nagy lengokar szilentjeibol van gyari erositett verzio?
Valamint, hogy a normal (gyengebb) szilenteknek/lengokaroknak mennyi az elettartama kb? -
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #213891 üzenetére
TT-ből is lesz.
-
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz BigBlackDog #213897 üzenetére
eGolf csak, de az, igen. Egyik se, tegnap jeleztek az eves atvizsgalason. A sztenderd fekvorendoron nyoszorges van neha, de az elvileg a stabilizatortol jon es a “gyari javitasi technologia” is a zsirzas focvisnak is elojott, szerintem meg a gyari futomu van neki GTI-ben, kilometer 3x-osa es neki 18” kerek van, nekunk 16”…
-
válasz rbalint88 #213896 üzenetére
Bármi elképzelhető. NEkem pl nemérg volt első lengőkar szett cserélve - semmilyen padon nem álátszott repedés vagy szakadás de néha ropogott kormány tekergetés alatt. Kivették és totál ép volt, csak éppen kézzel az öklömnyi gumi közepén lévő rogzítőpontot meg lehetett mozdítani. És ezt a szilentet az Audi szegedi műhelye tette be amikor volt a kátyúkárom....
Szóval de, sajnos el lehet képzelni.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest