Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
-FreaK- #211901 üzenetére
Ha a ventillátor tekerővel kapcsolod be, akkor emlékeim szerint megjegyzi az utolsó állapotot. Ha akkor be volt kapcsolva a klíma, akkor bekapcsolja, ha nem, akkor csak a fűtés/hűtést*. Meg talán a bal oldali OFF kapcsoló is így működik, bár eddig talán 1x ha használtam klíma nélkül ezt a módot.
Én eddig mindegyik autónkon éreztem, hogy jött be levegő kikapcsolt klímánál. Úgy mondták nekem ez valami biztonsági dolog (gondolom, hogy ne az legyen, hogy elfogy a levegő, és elálmosodsz, vagy nem tudom) Amikor nagyon zavart, akkor át szoktam nyomni, hogy a szélvédőre "fújja" és akkor tényleg lezárnak a műszerfalon lévő beömlök.
*már régen se értettem (még a klíma előtti időkben), hogy a hűtés mit tud, mert elvileg a kint levegőt fújja be, azt fel tudja melegíteni a motortérbe, de hogy lehűteni hogy tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest