- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello. G4hez milyen vezerles ajanlott ami a legtovabb birja? Melyik marka a legmegbizhatobb? 1.9pdtdi 101le 2003
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Octavia I, hatchback, 1.8T, 150LE, AUM, 2002
Tengelycsonk: METZGER, A.I.C. vagy FORTUNE LINE ?
Kerékagy: QWP, TOPRAN, TRUCKTEC, OPTIMAL, FLENNOR, VAICO, METZGER, MAPCO, MEYLE, FEBI BILSTEIN, RUVILLE, SWAG ?Van ezek közül ajánlott márka, vagy nincs nagy különbség köztük?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
1stVikman
senior tag
válasz bitpork #181793 üzenetére
Lehet azt kellene.
Azt találtam ki gyors segélynek, hogy bontóból vakdugó a külső zárak helyére.
VCDS-sel törölni a kulcsokat és a meglévő egyet feltanítani. Immo pin-t megszerezve szintén csak 1 kulcsot meghagyni.
Aztán utána lehet körbenézni hol - mennyiért lehetne komplett zárat cserélni + második kulcsot venni.
Ezekkel annyi a szépséghiba, hogy leghamarabb szombat tudnék menni véghezvinni a dolgot, és az immo pin kiolvasás sikere is kérdéses lehet. (KKL kábelem van, pl. VAG programmerrel megpróbálni, illetve vag k+can commander 3.6 állna rendelkezésre még.)[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #181807 üzenetére
Valaki erősítsen vagy cáfoljon meg az elméletemben.
Tehát ha vcds 46-central conv - 10 adaptation - channel 01.
Itt 0 majd save, utána csak 1 kulcsot megadva, gombot megnyomva és elmentve a megmaradt távirányító nyitni fogja az autót. De az elveszett ugye már nem!?
Másik az immo.
17-instrument - 11-login, majd channel 21. Itt szintén először 0-t mentve törölni majd 1-et írva feltanítani az új kulcsot az indítani is fogja az autót. Ebben az esetben az "elveszett" kulcs ugye szintén nem fogja tudni már az indítást sem! ?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Csabadi
tag
Sziasztok, kellene pici segítség, mivel az ügyfélkapum kinlódik valami miatt és így nem tudok segíteni ismerősömnek, aki autót vásárolna. Tudom ez konszern csoport, viszont a választott egy Peugeot.Ha esetleg tudna segíteni valaki rendszám alapján csak annyit, hogy nem volt agyon törve a kocsi annak örülnék.Ha nem fér itt bele akkor törlöm, köszi
RMA-971 -
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Audi A4 B5 Avant 98 AFN, klíma fel lett töltve, teszi is a dolgát.
Viszont a szerelőm mondta, hogy a klímaventillátor nyomáskapcsoló rossz lehet, mert sűrűn kapcsolgatja a ventillátort.Rendeltem új NRF nyomáskapcsolót, kicseréltem, most már ha csak a gyújtás ráadom, akkor is fullon megy a venti, ha jár az autó és a klíma nem is megy, akkor is.
Rossz lehet gyárilag a nyomáskapcsoló?
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
zoo8800
veterán
Megvan az első hiba a Golfon: beázik. A hiba gyakorinak mondható és könnyen javítható, de mégis mi a fszért ázik be egy 4 éves VW?!
rip and tear, until it is done
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy ez a felemelem a kocsit és ráteszem a kezem a spirál rugóra kerékpörgetés közben él a DSG váltónál is N állában vagy semennyire nem szabad pörgetni?A csapágy csere miatt kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok!
VW B8 3G2 CRLB motorkódu Passathoz szeretnék Zimmermann fékbetéteket vásárolni,
motorkód alapján is kidob többméretű betétet , ha jól tudom van egy PR kód az autóhoz.
Azt valaki meg tudja mondani , hogy hol találom vagy , hogy ehhez a típushoz melyik kód tartozik?
Válaszokat előre is köszönöm.
További szép napot! -
addikt
Sziasztok!
Adott egy Passat b7 2012 bixeon autó.Sajnos tönkrement a bal oldali tompított.
Gyárinak ~60K / darabja, annyit azért sajnálnék adni érte. (Párban venném, hogy a színük lehetőleg egyforma legyen.)
Mi volna az ajánlott márka és altípus (D3S)
Szempontok, minél jobban lássak vele, tartson minél tovább, és ne legyen kék (fehér) lehetőleg (ha ezzel jobban látni nem bánom, de az otthoni égőim is meleg fényűek inkább).
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Csabadi
tag
válasz rob210 #181822 üzenetére
El szokott repedni... műanyag sajnos..ja és ez csak egy vizcsőcsonk (amiben van a hőfokjeladó) a hf végén, a termosztát a motor elején van, benzineseknek van itt a termosztát. Hosszmotoron aluból van....persze ha nincs az egr hűtő mert az is műanyagos megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz tibbike01 #181749 üzenetére
Tegnap voltam VAG bontóban, 4 elakadásjelző kapcsolót dugtam rá a csatira, de mind a 4-nél ugyanúgy előjött a random irányjelző relé kattogás.
Mi lehet a baj? Indexkapcsoló kart kellene cserélnem?
Más: A gyári Aura CD fejegységet az istenért sem tudom visszarakni úgy, hogy a két oldali fül bepattanjon rendesen. Most mindig kilötyög néhány milimétert menet közben.
Hogy a fenébe kell visszarkani?
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz mamboo #181833 üzenetére
Ki kéne venni a dobbetétet és megnézni a küszöb első kb fél méterének állapotát, nameg belül azt a részt, ami nem látszik. Ha csak az van, ami a képen látszik, plusz belül egy kicsi, akkor otthon lekezelném, mert amíg nem kell hegeszteni, kasztnis szerintem elhajtana Utána meg Waxoyl időnként.
De szakember ajánláshoz kéne régió/megye/város
[ Szerkesztve ]
-
-
rob210
nagyúr
válasz macilaci78 #181838 üzenetére
Ez még mindíg.
Ez csak hobbyszerelésben van nálam, meg is beszéltem a tulajjal, hogy csak akkor hagyja itt ha tudja nélkülözni, mert munka mellett csinálom.
így is pont nem látok ki a fejemből annyi minden van, örülök, hogy a turbós dolog tegnap össze lett rakva. Este 9 re végeztem vele.Renault power
-
addikt
válasz yodamester10 #181827 üzenetére
Hálás köszönet
molnarpeternek is
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Csaby25
őstag
válasz molnarpeter #181805 üzenetére
Szia. Erdélyben élek. Bontókkal kezdtem de még nem találtam itt a környéken..
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Van ajánlott motor Tiguan I - ben?A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok
Adott egy 98-as AFN 1.9TDi Passat.
Ma a városban gondolt egyet és elkezdett elég érdekesen működni az 1-es fokozat, mintha valami fogta volna az autót, még ~1200as fordulaton is kicsit razkodott elindulásnál..
Eddig nem volt ilyen probléma, ez inkább váltó hiba mint kuplung?
Ezzel együtt észrevettem, hogy néha mintha a jobb első fék fogná az autót, konkrétan néha mintha hallani is lehetne.. Ezt lehet házilag tesztelni valahogy?
Amikor teljesen alászedem kicsi nyekergést lehet hallani elölről, az mi lehet?
Persze tudom innen megállapíthatatlan a baj, ha kell dobok fel felvételt az esetről! :)Press "F" to pay respects.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #181801 üzenetére
Senki?
-
1stVikman
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #181801 üzenetére
Ina, Dayco, HEPU, Gates .
Nem csak g4-hez, hanem mindenhez.[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
válasz BUZZLGHTYR #181844 üzenetére
Én a kérdést sem értem. A vezérlés egy tervezett karbantartás körében cserélendő alkatrész. Jelen esetben 5év/90ezer km elteltével cserélni kell. Ezáltal nincs olyan hogy "legtovább bírja". Minőségi alkatrész szakértő által beszerelve teljesíteni fogja az előírt intervallumot. (Esélyesen sokkal többet is, de ezt a rizikót nem érdemes vállalni, mert mint tudjuk súlyos következményekkel járhat. Nekem a legutóbb -5év, de kevesebb mint 90k után- cserélt vezérlésem alkatrészei hibátlan állapotban voltak. Ettől függetlenül nem kérdés hogy cserélni kellett.)
Minőségi alkatrész: INA, SKF, Contitech, Dayco
[ Szerkesztve ]
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ertem! Koszi, egyebkent azert kerdeztem hogy van e minosegibb szij, ami tovabb birja mint 90k, mivel 2,5 ev alatt belemegy a km az autoba.
meg annyi kerdesem lennehogy ami dragabb, markan belul az mivel tud tobbet? Pl van dayco 38 ezerert es 60 ezerert! Minddkettohoz van vizpumpa -
rob210
nagyúr
válasz Lacess #181847 üzenetére
Contitecet soha többet semmibe nem rakok.
3db szakadt szét hosszirányban.
Volt olyan amelyiken két szíj futott szinte teljesen elvált a két fél egymástól, csak a csoda segített.
3 éves vezérlés vokt 40ezerrel a háta mögött és nem egy racing boy a tulaj. Egy sima motortartó bak cserének indult, de amikor megláttam a szíjat majdnem a mentő vitt el.
(én szereltem be anno, tehát nem a beszereléssel volt baj, mert azóta a dayco tökéletesen teszi a dolgát) más ismerős szerelők is köpködnek a contira.....Renault power
-
rob210
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest