- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Csináltam egy [videót] erről a botrányos nyekergésről, így jobban átadható a jelenség. Megnéztem a szervó olajat és az fullon van, szóval nem az okozza. Ahogy írtam, 3 napja raktam rá a gyári 15-ös alufelniket, gyanakszom, hogy annak is köze van hozzá.
Egyelőre így nem is merem használni, holnap viszem szerelőhöz. Másik érdekesség, hogy a fékem mindig is szar volt, ha esik utána bepárásodik a dobfék hátul és folyamatos súrlódó hangja van, most meg mióta rajta van az alufelni így hallhatóan kopog amikor erősebbet fékezek, az a hang is hátulról jön.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz macilaci78 #181691 üzenetére
Itt összefoglaltam az ülés alól kihulló rugó szerepét és a javítást [link]
-
Chereiose
addikt
válasz Chereiose #181707 üzenetére
Az említett féksúrlódó hang, nedves idő után [link]
Ezt sem értem miért van, talán rozsdás már annyira az egész kerékdob? Más autónál ilyet nem is hallottam még.
Tin: Igen én is ilyesmire tippelek. Mivel nem tudom nagyon leszedni itthon, holnap délelőtt elmegyek a gumishoz, megmutatom neki a videót aztán megkérem, hogy nézze meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Kigyulladt a műszerfalon a check engine. Rá is néztünk a VCDS-el, és 3 lambda szonda hibát talált.
17511 - Oxygen (Lambda) Sensor Heating; B1 S1
P1103 - 007 - Performance too Low - Intermittent
Freeze Frame:
RPM: 2432 /min
Mass Air / Rev.: 169.0 mg/str
Resistance: 0.07 kOhm
Hex Value: 0x0002
RPM: 2240 /min
Mass Air / Rev.: 158.1 mg/str
Resistance: 0.07 kOhm
Hex Value: 0x0002
18675 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1
P2243 - 006 - Reference Voltage Open Circuit - Intermittent
Freeze Frame:
16555 - Fuel Trim; Bank 1
P0171 - 006 - System Too Lean - MIL ON
Freeze Frame:Jól gondolom, hogy a fűtése adta meg magát? Hogy lehet kimérni, hogy jó-e a szenzor?
1.6 bse motor.
-
yodamester10
őstag
Kösz mindenkinek a választ,akkor szűkítjük a keresést.
-
bim
veterán
Üdv Urak!
Most vettünk egy hete egy Seat Alhambrát. 1,9pd auy motorkód 115Le. Az a gondom vele hogy nem működik a tempomat. Bekapcsoláskor az ikon megjelenik a fordszámmérőben de hiába nyomom a set gombot semmi nem történik. Mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm. -
rob210
nagyúr
-
Chereiose
addikt
És erre a féksúrlódásra van valakinek ötlete, miért lehet? Ennyire el van rohadva már valami hátul (mert onnan hallani), és esős időben ennyire beázik, vagy mi lehet ez? [link]
-
beers
addikt
Sziasztok!
Bosch fékbetéthez ajánlott féktárcsa? (MK2 Alhambra AUY)
M&N
-
-
-
beers
addikt
-
Chereiose
addikt
válasz atos19881101 #181728 üzenetére
Hiába venném én le, sok mindent nem tudnék vele csinálni.
-
tomrRRR
senior tag
Lengőkar vásárlás előtt állok mit javasoltok közép kategória áron milyen márka lenne jó?
VW Passat B5-be[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
zsolt19900
őstag
válasz Zizmand #181733 üzenetére
és sajnos a 12+1hóban el is kezd kopogni a gömbfeje
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Edween
őstag
Üdv!
Vezérműlánc csere előtt állok, egyben szeretném cserélni mind a három láncot, melyik márka ajánlott kategória?
Az autó Audi A4 1.8 tfsi b8 2009 . -
kk831228
addikt
válasz zsolt19900 #181736 üzenetére
Szerencse hogy neked kibírt annyit...
Amúgy jó, hogy van gari rá mert nekem az első kör után kifordult az egyik felső szilent a házból és egyből cserélni kellett... Korrekt volt az eladó cserélte egyből...
salesman: nekem nem kértek semmit, mondjuk egy hét sem telt el, mire visszaért az eladóhoz...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello. Egytomeguvel hasznal valaki 1.9pdtdit?
Nagyon komfortot fogok veszteni vele? Hallok jot es rosszat is.
Sajnos mar az egytomegusiteshez megvan minden, kevlar kuplunggal. Velemenyek az egytomegurol? -
sayen2
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy induláskor (de csak , ha teljesen lehült a motor ). kb 20 mp-ig egy kis süvítő hang hallatszik a motornál , de aztán megszűnik . Melegen semmi ilyen nincs Mi lehet ez ? Audi B6 1.8 T , mk -AVJ -
mario1012
tag
Köszönöm Mágus a szerelést és a segítséget a komplett féktárcsák és fékbetét, fék-, szervó-, váltóolaj cseréjénél. Egy darabig most ezekkel nem kell foglalkozni, az biztos. Kiváló lett!
-
spici
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy hibával kapcsolatosan:
Típus: Skoda Octavia 5E (mk3)
Motorkód: CLHA (1.6 diesel 77kw)
KM: ~182.000
Váltó: 5-ös kéziA kocsinak van egy érdekes gondja, röviden:
CSAK melegben (nyáron) olykor (50-ből 5 eset) a kuplung félúton elgyengül, és ha leugrok róla (persze üresbe van akkor) akkor kb 1-2 tized másodpercig a helyén marad és hirtelen kiugrik a helyére, mintha középállásba (körülbelül fogásponton) beragadna egy kicsit. Télen egyáltalán nem produkálja ezt a hibát. Illetve ha megtörténik ez a "beragadás" utána ha nem kuplungozok újra, akkor csúszik (3. padlógáz és 2300-2700 körül), de egy kuplungolás "megoldja"
Mi lehet a gond? Kuplungszerkezet kopott el, vagy a munkahenger adta meg magát?
Fékfolyadék 1 éves.Azért kérdezem mert vittem 3 helyre, abból 2 márkaszervíz, és egy VW csoport specifikus és egyikük se ugyanazt mondta, egyik szervíz szerkezetet mondja, másik munkahengert, harmadik pedig bizonytalan.
Bocsi ha hosszú lett, tanácsokat előre is köszönöm szépen!
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Segítsetek, az irányjelző kattogó (relé) random menet közben kattog. Nem hagyja abba. Az irányjelző nem villog, csak a relé hangja hallatszik szinte folyamatosan.Ilyenkor mi a teendő? Tudja valaki a relé cikkszámát? Nagy munka kicserélni?
2004 Seat Leon 1M
-
tibbike01
őstag
Azt meg tudja valaki erősíteni, hogy az irányjelző relé az elakadásjelző kapcsolóba van beépítve?
Seat Leon 1M
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest